« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
TJEDNI PROGRAM

Medika žestokim punkom prkosi blagdanskoj monotoniji

Kulturni tjedan započinje filmskom srijedom, četvrtak je rezerviran za elektoniku, a petak i subota za žestoki metal i punk

Medika
Medika (AKC Medika)
Više o

punk

,

medika

,

zagreb-info

,

Nanni Moretti

,

InNEr

,

DJ Stevo

Srijeda 22.12. // Ciklus dugometražnih igranih filmova talijanskog redatelja Nannija Morettija

Od 20:00h, ulaz posve besplatan

Neki kažu da je Nanni talijanski Woody Allen, a mi kažemo da nije!

[Bjelka]
96'; komedija/drama; titlovi se još traže. Na dobrom su putu...

Dođite! Svidjet će vam se. I to jako.
I Nanniju bi bilo drago da dođete svaki put.

Četvrtak 23.12. // psyLAB oddLAB edition

DJs:
InNEr
Željan bogatstva i slave, teških droga i lakih žena, besplatnih upada i pokrivenih putnih troškova, ovaj se mladac mudro odlučuje unovčiti svoj hobi slušanja muzike te postaje DJ-om. Lišen talenta i glazbeno neobrazovan, a sve uz kroničan nedostatak ritma i clubbingom oštećenog sluha, u svom naumu nije se dao pokolebati. U hipu svladava beatmatch iako je bio sve samo ne "rođen s tim", a muziku počinje preslušavati i intenzivnije nego prije.

Stevo
Stiven Ruvčeski a.k.a. DJ Stevo od najranije dobi pokazuje sklonost prema glazbi i zvuku. Danas akademski obrazovan muzičar, profesor klavira, zaljubljuje se u kraljicu trensa, Gou, još davne 1998. na svom prvom Astralis partiju. S DJ-ingom počinje 2000.godine, a prvi javni klupski nastup zabilježio je 2003. na Astralis Retrodelica.

Ubrzo postaje i jedan od rezident DJ-a serijala partija održavanih u velikogoričkom klubu 100 pod imenom Ecliptica. 2006. godine priključuje se Oddvod kolektivu, postaje njihov jedini rezident DJ. Od 2008. do 2010., uz standardne Oddvod partije, surađuje sa poznatim party programima poput Ministarstva Psihodelije, Disconnected/SoundForms i Trance Teleport čime bilježi nastupe u klubovima kao što su Močvara, Londoner, Medika i Discordia (RI), kao i po mnogim open airovima održanim na Sljemenu, Odri i Jankomiru.

2009. godine počinje se zanimati i za produkciju te zajedno sa projektom M-Run (Mataković) pokreće goa trance projekt "Adrenalin Run" čije uratke ćete uskoro imati priliku čuti i na dance flooru.

Deco by KupusKaktus

Support by Oddvod 
+extra: Drletov rođendan :)

Od 20h - upad 20 kn

chillLAB - svakog četvrtka @ hacklab01
Chill druženje / chaianka uz chillout zvukovlje i podršku lokalnih chill DJ-a kao što su Dovla, Val Vashar, nmsk, Atom Based, majah, itd... Chai, kava, kauči i lagana mjuza uz tjedno nove UV kreacije! :)
Upad: komad hardvera / donacija para. Traje od 20 - cca 02.

Petak 24.12. // Punkom protiv Badnjaka - PPB

Za sve istinske mrzitelje Vlade, Kardinala i sličnih preseransa!

Leech Feast (Slovenija)
http://leechfeast.blogspot.com/
U skopu svoje istočno europske turneje dolazi nam noviji bend sa slovenske scene kojeg čine članovi Melete, Growing Rats, What They Fear, Arcid Sunday. Njihovu muziku najjednostavnije možemo objasniti kao sludge crust.

Passive Aggressive (Zagreb)
http://www.myspace.com/passivepunx
Mladi i nadobudni punkeri s već objavljenim EP-iem. Sviraju brzi hardcore punk koketirajući s punk rockom.

True ( Samobor)
Samoborski crust metal bend koji se razlikuje od ostalih bendova tog žanra po upotrebi tamburice u svom muzičkom izričaju. Iza sebe imaju tri albuma i turneju po Meksiku. Neki ih zanju još iz Intoxicate..
http://www.myspace.com/truezrud

Vrata od 21:30 Koncert od 22:30
Upad 20 kn

Subota 25.12. // Punk-Reggae Fiesta!

Monkey Tunes (Švicarska), Meniga + gosti

Nakon uspješne revitalizacije Punk-reggae fiesta! se vraća u Mediku u posebnom Punk - rock - steady party izdanju. Kao specijalni gost pojavit će se Monkey Tunes (Švicarska) aka Luis, kojeg neki znaju kao nekadašnjeg vokala bendova Bagger i Pack.

Strastveni kolekcionar vinila, zavrtit će rocksteady selekciju, samo jednu od svih koje ima u rukavu, i koje ćete moći provjeriti u jednim od narednih dana i za novogodišnji party u Chakkinoj birtiji. Podrška i otplaćivanje dugova by rezident Meniga, uz dodatnu selekciju rocksteady-a i punkrockreggae-a i još pokojeg gosta iznenađenja.

Od 22h
Upad 20 kuna

+
Subota 25.12.2010. @ Chakka's room 
Jah Messen Jah Sound (Gornji Milanovac)

21.12.2010. 14:45:00
Novi komentar
nužno
nužno