« Nogomet
objavljeno prije 12 godina
ODJECI UTAKMICE

Mediji u Španjolskoj vrlo kritični prema igri svoje reprezentacije

„Patili smo kao nikada, ali dobili kao uvijek", stoji na naslovnici Marce, koja je bila vrlo kritična prema igri Španjolaca

Fotografija vijesti
Više o

španjolska reprezentacija

,

Euro 2012.

,

Hrvatska nogometna reprezentacija

Unatoč velikoj patnji u utakmici protiv Hrvatske, reprezentacija Španjolske zasluženo je kao prva u skupini C prošla u drugi krug Eura, zaključak je španjolskih medija dan nakon utakmice.

„Patili smo kao nikada, ali dobili kao uvijek", stoji na naslovnici Marce, koja je bila vrlo kritična prema igri svoje reprezentacije. „Španjolska je dosta vremena bila na gol od ispadanja s Eura, ali zahvaljujući Bogu i Casillasu koji je obranio udarac Rakitića nismo primili gol koji je mogao biti fatalan. Nismo toliko patili od finala svjetskog prvenstva", zaključuju.

„Prema četvrtfinalu kroz patnju" naslov je sportskog dnevnika AS, koji također kritizira igru Španjolaca te upućuje na primjetnu nervozu u drugom dijelu, kad im je u jednom trenutku čak „visilo" ispadanje iz daljnjeg natjecanja.

I El Mundo Deportivo ističe da je njihova momčad radila puno grešaka te imala problema u kontroli lopte, posebice u drugom dijelu.

Konačno, svi su mediji suglasni kako je hrvatska momčad zakinuta za čak dva jedanaesterca.

19.06.2012. 11:44:00
Novi komentar
nužno
nužno