« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
NOVI IGRAČi

MED+TV - televizijski kanal za zdravlje i medicinu započeo s vlastitom produkcijom

Svestrana voditeljica Iva Šulentić započela je svoj angažman serijom edukativnih emisija o duševnom zdravlju, ljubavi i emocijama

Iva Šulentić razgovarala je s dr. Zoranom Milivojevićem
Iva Šulentić razgovarala je s dr. Zoranom Milivojevićem (Med+TV)
Više o

Iva Šulentić

,

Med+TV

Iva Šulentić postala je voditeljica na prvom specijaliziranom televizijskom programu za zdravlje i medicinu MED+TV,koji se emitira na pružatelju usluga digitalne televizije - MaxTV.

Ova svestrana voditeljica započela je svoj angažman serijom edukativnih emisija o duševnom zdravlju, ljubavi i emocijama. Njezini sugovornici na tu uvijek aktualnu temu bili su ugledni psihoterapeuti, doktor Zoran Milivojević i Ivana Mandarić.

Dr. Zoran Milivojević prvi je u istočnoj Europi stekao titulu internacionalnog supervizora i edukatora Međunarodne asocijacije za transakcijsku analizu. Autor je niza djela, među kojima su najčitanija: Emocije, Formule ljubavi, i Uloviti ljubav. Za MED+TV kanal je na vrlo zanimljiv način govorio o odgoju djece, ovisnosti o drogama, depresiji te anksioznosti.

S drugom sugovornicom, Ivanom Mandarić, Iva je razgovarala o psihoterapiji, poremećajima spavanja i prehrane, traumi, radu s adolescentima i asertivnoj komunikaciji. Zaposlena je u Psihijatrijskoj bolnici u Ljubljani, u Centru za liječenje ovisnika, a njeno glavno područje interesa je individualna i grupna psihoterapija.

MED + TV je novi specijalizirani televizijski kanal za zdravlje i medicinu koji se od srpnja emitira na pružatelju usluga digitalne televizije MAXtv-u u osnovnom paketu, na programskom mjestu broj 668.

MED+TV ispunjava potrebu građana za kvalitetnim, provjerenim i nepristranim informacijama o svim činjenicama koje vode prema boljemzdravlju, kvalitetnijem životu i ozdravljenju u najatraktivnijem medijskom formatu - televiziji.

Cilj televizije je edukacija pacijenata i svih gledatelja zainteresiranih za zdravlje putem televizije kao najatraktivnijeg medija.

Programska orijentacija bazira se isključivo na proizvodnji i distribuciji provjerenih, visokovrijednih informacija iz medicinsko - zdravstvenog sektora.

Progam Med+TV dostupan je u ponudi MAXtv-a u osnovnom paketu, na programskom mjestu 668.

20.10.2014. 14:07:00
Novi komentar
nužno
nužno