« Spektakli
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
PROMJENA

Marvelovi i hrvatski superheroji dogovorili novi termin

Do promjene termina je došlo zbog učešća hrvatske reprezentacije u finalu Davis Cupa koji će se održati u Areni Zagreb

Marvel Universe Live u novom terminu
Marvel Universe Live u novom terminu (Marvel)
Više o

Arena Zagreb

,

superheroji

,

Marvel Universe LIVE!

,

Marvel universe live show

Spektakularna obiteljska predstava "Marvel Universe Live" održat će se u NOVOM TERMINU od 9. do 11. prosinca 2016.

Do promjene termina je došlo zbog sudjelovanja hrvatske reprezentacije u finalu Davis Cupa koji će se održati u Areni Zagreb.

Organizator "Marvel Universe Live" je odmah prepoznao iznimnu važnost ovog sportskog događaja za Hrvatsku i prihvatio promjenu termina.

Budite hrabri i nepobjedivi, poput Spider-Mana, Irona Mana, Hulka, Thora - postanite pravi superjunaci, poruka je Marvela poslana hrvatskim tenisačima.

Marvel universe live show donosi zabavu na najvišem nivou. U predstavi za cijelu obitelj, prvi put ćete svoje junake vidjeti uživo na velikoj pozornici puno bliže nego što ih inače gledamo na filmskim i televizijskim ekranima.

Gledatelji će moći uživo navijati za svoje najdraže Marvel Superjunake, uključujući Spider-Mana, Irona Mana, Hulka, Thora, Crnu udovicu te mnoge druge, u borbi za spas svemira od Lokija i najzloglasnijih Marvel negativaca.  

Najavljena je kao tehnološki najnaprednija predstava ikad, s najsuvremenijim specijalnim efektima, pirotehnikom, zračnim akrobacijama, borilačkim vještinama, motorima i još mnogo toga.  

28.09.2016. 14:31:00
Novi komentar
nužno
nužno