« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Marjanović odlazi iz ‘Dobro jutro, Hrvatska’

Na mjesto urednika popularne emisije dolazi Davor Meštrović Meštar

Odlazak iz jutarnje emisije nakon tri i pol godine
Odlazak iz jutarnje emisije nakon tri i pol godine (Ranko Šuvar/CROPIX)
Više o

DARIA MARJANOVIĆ

,

davor meštrović

Kadrovske promjene na HTV-u zahvatile su i emisiju ‘Dobro jutro, Hrvatska’. Od danas ujutro emisiju više ne uređuje Daria Marjanović, nego Davor Meštrović Meštar.

Preveliko opterećenje

- Emisiju ‘Dobro jutro, Hrvatska’ uređivala sam tri i pol godine, a sada više neću. Profesionalac sam i kao takva shvaćam da je najbolje povući se u trenutku kada se moja koncepcija projekta ne podudara sa zamislima mojih nadređenih. Ubuduće ću se više posvetiti radu u emisiji ‘Alpe - Dunav - Jadran’, a onima koji ostaju, želim sreću - rekla je Daria Marjanović. Do njezina povlačenja s uredničkog mjesta došlo je nakon što je Domagoj Burić, direktor programa HTV-a, zatražio da u ‘Dobro jutro, Hrvatska’ bude više razgovora u TV studiju, a manje priloga s terena koji su preveliko opterećenje za proračun te vrste emisije, koja po novom više nije dio Mozaičnog, nego Zabavnog programa.

Manje priloga s terenaDo povlačenja Darije Marjanović s uredničkog mjesta došlo je nakon što je Domagoj Burić, direktor programa HTV-a, zatražio da u ‘Dobro jutro Hrvatska’ bude više razgovora u studiju, a manje priloga s terena koji su preveliko opterećenje za proračun te vrste emisije, koja po novom više nije dio Mozaičnog, nego Zabavnog programa.Jedan od voditelja

- U samoj koncepciji emisije neće biti velikih promjena, niti to šefovi od nas traže, jer je naša emisija jedna od najpostojanijih na HTV-u - obećao je novi urednik Davor Meštrović Meštar koji će i ubuduće biti jedan od voditelja emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’.   

Piše: JL
24.01.2008. 23:09:11
Novi komentar
nužno
nužno