« Zagreb
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
DOĐITE

Margrit Coates, šaptačica životinjama u Zagrebu

Empatija koju ima prema životinjama, sposobnost komuniciranja s njima kao i njezine iscjeljujuće sposobnosti, postali su legendarni u Velikoj Britaniji

Margrit Coates
Margrit Coates (Arhiva)
Više o

Margrit Coates

,

šaptačica životinjama

Margrit Coates vodeća  svjetska stručnjakinja za holistički pristup terapeutskom radu sa životinjama iz Velike Britanije ponovno dolazi u Zagreb.

Margrit je svojim pionirskim radom otvorila put za iscjeljenje životinja te postavila visoke standarde rada u ovom području. Autorica je šest knjiga od kojih su Komuniciranje sa životinjama te najnovija Glas životinja prevedeni u izdanju Planetopije.

Empatija koju ima prema životinjama, sposobnost komuniciranja s njima kao i njezine iscjeljujuće sposobnosti, postali su legendarni u Velikoj Britaniji, a sada će i šira javnost imati prilku upoznati Margrit u sklopu programa u organizaciji nakladničke kuće Planetopija te Makronove.

Margrit je bila i stručna suradnice serije Animal Roadshow prikazivane na programu Animal Planet. Gostovala je i u emisiji Pet Nation u produkciji SKY HD1 te u mnogim drugim televizijskim  i radijskim emisijama te je njezin rad predstavljan u brojnim časopisima diljem svijeta.

Program gostovanja:

Utorak, 15.5. u 11 sati

Margrit Coates posjetit će Skloništu za životinje Velika Gorica te besplatno terapeutski raditi sa psima kojima je pomoć najpotrebnija.   

Srijeda, 16.5. u 19 sati predavanje

U sklopu ciklusa Planetopija srijedom u Makronovi imat ćete priliku čuti ovu iznimnu gošću, saznati više o pružanju iscjeljujućeg tretmana svojem ljubimcu te čuti poruke koje nam životinje neprestano govore, samo ih do sada nismo mogli čuti. 

Ulaznica za predavanje je 50 kn, a možete je kupiti u knjižari Planetopija, Ilica 68 ili na predavanju u Makronovi, Ilica 11/1. 

17. i 18. 5. individualne zdravstvene konzultacije za pse u Makronovi - rasprodano

16.05.2018. 11:29:00
Novi komentar
nužno
nužno