« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Mamić potjerao Ivankovića!

Potpuno u svom stilu, Zdravko Mamić izbacio je cijeli stožer na cestu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Ronald Goršić/CROPIX)
Više o

Zdravko Mamić

,

Branko Ivanković

,

Mamić potjerao Ivankovića

,

Mamić otpustio Ivankovića

Kako bi dinamovcima život bio zanimljiviji, brine se njihov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić. Čovjek afera, ljubitelj glazbe pri kojoj se lome čaše, trgaju košulje i lijepe euri po čelu na sebi je svojstven način riješio probleme nedostatka zajedništva u momčadi.

Naime, nakon što ti šef koji potpisuje mjesečne isplate urlajući otpusti trenera i sve pomoćnike, pa se u zadnji čas sjeti da bi ipak netko trebao trenirati momčad i voditi je na još jednoj „povijesnoj" utakmici protiv Spartaka za tri dana, motivacija ti je neupitna.

Ako ne odigraš dobro, lako bi ti se moglo dogoditi da te zaspe, u najmanju ruku, lavina psovki, moglo bi se popiti i koja šamarčina, a najgora varijanta vjerojatno uključuje igranje u Lokomotivi ili doživotno sjedenje na tribini.

Uglavnom, Mamić je povukao još jedan potez koji se čini mahnitim, no kad se bolje razmisli, jedini koji nikako ne može izgubiti je upravo on. Ako Dinamo dobije, čitaj igrači se preplaše i napokon počnu trčati i igrati nogomet, on je genije koji je povukao odlučan potez u pravo vrijeme i spasio legendu sramote. Ako izgubi, kriv je Ivanković, koji će opet progutati knedlu i šutiti, jer nemoralna plaća i još nemoralnija otpremnina taman dostaju za završetak velebnih građevinskih poduhvata u Varaždinu koji ga osiguravaju za čitav život.

Glavno da nije dosadno, a tekma je za tri dana, pa kaj bude bude. Na sreću, na klupi je ostao Marijan Vlak, osoba koju je vjerojatno najteže izbaciti iz takta, sekundira mu još jedan kuler, Hrvoje Braović, a jedino se možemo nadati da će Bućo, Beli, Mika i Tomo uspjeti smiriti klinčadiju i natjerati ih da igraju nogomet kako znaju. (metro-portal)

 

24.11.2008. 22:35:28
Novi komentar
nužno
nužno