« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
OČEVID SUTRA

Mali Lošinj: Dvojica ozlijeđenih radnika u teškom stanju

Detaljniji podatci o ozljedama radnika s gradilišta u Malom Lošinju su za sad nedostupni; zna se samo da su u stanju opasnom po život te da su u KBC-u Rijeka

Građevisnki radnici
Građevisnki radnici (Deviantart - ilustracija)
Više o

nesreća

,

radnici

,

Mali Lošinj

Dvojica teško ozlijeđenih građevinskih radnika stradalih danas u nesreći na gradilištu u Malom Lošinju, su u stanju opasnom po život i nalaze se u Kliničkom bolničkom centru Rijeka, doznaje se večeras od Policijske uprave primorsko-goranske. Iz hitnog trakta riječkog KBC je izvješćeno kako su radnici dovezeni helikopterom, da je nad njima obavljen pregled CT-om a sad se nalaze na operacijama. Detaljniji podatci o njihovim ozljedama su za sad nedostupni, ističu u KBC-u.

Policijskim očevidom je utvrđeno da je u nesreći popodne na gradilištu objekta u Ulici Š. K. Kozulića bb u Malom Lošinju u urušavanju građevinskog materijala poginuo 35-godišnji radnik iz Nedelišća. Teško ozlijeđeni su 37-godišnjak iz Dragoslavca i 28-godišnjak iz Čakovca. Oni su radili u zidarskoj i fasaderskoj tvrtci D&A iz Nedelišća, doznaje se od policije. Očevid na mjestu nesreće će se nastaviti sutra. (hina/metro-portal)

10.12.2010. 23:24:00
Novi komentar
nužno
nužno