« Život
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
TIPS & TRICKS

Male tajne jako sretnih parova

Zaljubljeni parovi koji su već godinama zajedno uvijek izazivaju zavist drugih koji se pitaju - što to oni rade da su uvijek takvi? E, pa da vidimo ...

Zagrljaji su važan dio veze
Zagrljaji su važan dio veze (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

parovi

,

sretni parovi

,

zagrljaji

Sretni parovi vide se na kilometar, jednostavno ta njihova sreća izbija iznutra i nemoguće ju je sakriti. Naravno, takvi parovi izazivaju zavist i ljubomoru drugih koji se stalno svađaju ili podmeću jedno drugom, pa da vidimo koje su to male tajne trajne zaljubljenosti.

Zagrljaji igraju veliku ulogu u ljubavnom životu, čak i veću od dobrog seksa. Naime, kad se grlimo, oslobađa se hormon bliskosti i odnosi stres i loše misli. Stoga je i tajming vrlo važan - kad vidite da je partner manje sretan, zagrlite ga.

>> Što rade sretni parovi - naučite i primjenite >>

Poruke su druga stvar koja zbližava. Ne stalne, ne svakog trena, ne naporne ... jednostavno, one koje vam impulzivno padnu na pamet i pošaljete ih. Pusa, volim te i slično dovoljni su da partneru poprave i najtmurniji dan na poslu.

Na kraju, važno je i vrijeme koje provodite zajedno, preciznije, način na koji to radite. Ako dođete oboje kući s posla i svatko radi svoje, to nije vrijeme koje provodite zajedno. No, kad se uvalite jedno kraj drugog ispred televizora i gledate omiljenu seriju uz obavezno komentiranje - to čini čuda za vezu.

>> Sretni parovi razgovaraju o ... >>

Nije tako misteriozno, slažete li se?

 

18.12.2014. 19:00:00
Novi komentar
nužno
nužno