« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
NAPOKON

Male dugove otpisuje i Zagrebački holding

Zagrebački holding, kao 290. pravna osoba, pristupio je u srijedu Sporazumu o mjerama za ublažavanje financijskih teškoća određenog dijela građana

Dugove će otpisivati i Holding
Dugove će otpisivati i Holding (Arhiva)
Više o

Zagrebački holding

,

otpis dugova

Zagrebački holding pridružio se velikom broju tvrtki koje će otpisivati male dugove u sklopu Sporazuma o mjerama za ublažavanje financijskih poteškoća, a u skladu s tim sporazumom te protokolom o njegovoj provedbi počet će obrađivati zahtjeve za otpis duga koje je dosad primio.

Dužnici mogu pratiti status obrade zahtjeva za otpis duga putem WEB aplikacije registra otpisa duga, korištenjem korisničkog imena i lozinke koji su im napisani na pregledu duga.

Također, pozivaju se svi dužnici kojima je Zagrebački holding naveden kao vjerovnik na pregledu duga da mu što prije podnesu zahtjev za otpis duga s propisanom dokumentacijom.

Zagrebački holding je 290. pravna osoba koja je pristupila Sporazumu o mjerama za ublažavanje financijskih teškoća određenog dijela građana koji su ovršenici u postupcima prisilne naplate tražbina male vrijednosti na novčanim sredstvima, stoji u priopćenju Ministarstva.

25.06.2015. 08:01:00
Novi komentar
nužno
nužno