« Horoskop
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Majmun - godišnji kineski horoskop za 2010.

Užurbana godina prepuna događanja donijet će probleme Majmunima, no i dalje se mogu osloniti na svoju sretnu zvijezdu

Više o

majmun godišnji horoskop 2010

U godini pred vama očekuju vas mogućnosti čestih putovanja, selidbe i završavanja poslova. Dok se pokušavate pridržavati svog gustog rasporeda, imajte na umu da će vam stalno iskakati neočekivani problemi u raznim aspektima života, tako da ćete se osjećati iscrpljeno i fizički i mentalno.

Tijekom godine imat ćete dosta problema sa zdravljem, a bit ćete i skloni ozljedama, što će uz upitan odnos okoline prema vama predstavljati velik teret. Oslonite se na vlastite mogućnosti i ne očekujte previše od drugih, jer ova je godina loša za odnose s ljudima. Ipak, nije sve tako loše kao što zvuči, jer vaša sretna zvijezda sja nad vama i čuva vas od većih problema. No, budite oprezni jer postoji velika šansa od iznenadnih troškova koji bi vam mogli uzrokovati dosta problema. Ukratko, pripremite se na godinu punu izazova koji će iz vas izvući ono najbolje što imate.

Karijera

Godina će biti ispunjena događanjima vezanim za karijeru u tolikoj mjeri da ćete poželjeti da postoji mogućnost kloniranja kako biste uspjeli sve završiti. Česta poslovna putovanja, sastanci i iznenadni problemi potpuno će ispuniti vaše vrijeme. Stoga, vrlo pažljivo i koncentrirano planirajte svoje obaveze, jer ćete jedino tako uspjeti završiti sve što započnete. Kako vam kolege neće biti pri ruci niti od velike pomoći, morat ćete se osloniti na sebe i izgurati tešku godinu uz pomoć malo sreće.

Poduzetnicima se smiješi dobra godina u smislu prodaje, no da li će baš sve biti profitabilno ovisi jedino o vama. Suzdržite se od širenja poslovanja, bolje je zadržati trenutni obujam posla i uspjeti završiti godinu pozitivno nego ulagati u nešto što možda neće biti isplativo. Budite konzervativni i oprezni, jer ćete samo tako uspjeti nadvladati sve probleme koji će iskakati iza svakog ugla.

MAJMUN DATUMI2. 2. 1908. - 21. 1. 1909.
20. 2. 1920. - 7. 2. 1921.
6. 2. 1932. - 25. 1. 1933.
25. 1. 1944. - 12. 2. 1945.
12. 2. 1956. - 30. 1. 1957.
30. 1. 1968. - 16. 2. 1969.
16. 2. 1980. - 4. 2. 1981.
4. 2. 1992. - 22. 1. 1993.
22. 1. 2004. - 8. 2. 2005. 

Materijalna situacija

Sreća u materijalnim stvarima smiješi vam se tijekom cijele godine, a osim što ćete biti nagrađeni priznanjima, to će se odraziti i na vaš novčanik. Ipak, želja za trošenjem će u nekim situacijama prevladati zdrav razum, tako da ćete teško zadržati sve što zaraditi. Dobar dio troškova odnosit će se na putovanja, no moguća je i selidba ili temeljita renovacija koja će također odnijeti zarađeno. Stoga, pripazite da izdaci ne premaše zaradu, a nemojte smetnuti s uma ni loše zdravlje koje bi također moglo koštati.

Veze

Majmuni koji nisu u vezi nemaju ove godine velike šanse upoznati nekog novog, naročito zbog stalnih putovanja i količine posla koja vam je natovarena. Brige će vas jednostavno toliko zaokupiti da ćete propustiti i one prilike za upoznavanje koje vam se ukažu. Kako bi to spriječili, bilo bi dobro kad biste malo usporili i dali novim poznanstvima vremena da možda prerastu u nešto više.

Užurban ritam života imat će negativne posljedice i na Majmune u stalnim vezama ili braku, jer će se partneri osjećati zanemarenima. Jedino rješenje takve situacije je otvoren razgovor u kojem ćete objasniti svoje poteškoće i zatražiti razumijevanje i podršku. U svakom slučaju, pomno organizirajte svoj raspored i nađite što više vremena za obitelj.

Zdravlje

U ovom dijelu godina ne izgleda baš najbolje, jer će visoka razina stresa snažno utjecati na vaše zdravlje. Sretna okolnost je što to možete popraviti kvalitetnijom ishranom i fizičkim aktivnostima, no problem je što će vam to uvijek biti na zadnjem mjestu. Sklonost ozljedama povećana je cijele godine, pa budite vrlo pažljivi u vožnji, a ne zaboravite niti da se najveći broj nezgoda događa upravo u kući. Ipak, kako vaša sretna zvijezda bdije nad vama, godinu ćete ipak izgurati bez većih neprilika, ili barem nećete ugroziti život.

Okolina

Nećete obraćati previše pažnje na događanja oko vas, no to bi moglo donijeti dodatne probleme u ionako ludi tempo godine. Vaša će okolina primjetiti vašu zauzetost, a neki bi ljudi mogli to iskoristiti da se izvuku od poslova koje ste im namijenili dajući vam krive informacije. Stoga, nemojte se previše oslanjati na druge, već podatke koji su vam nužni za posao sakupite sami. Jednako tako, manjak komunikacije mogao bi uzrokovati govorkanja koja su uperena protiv vas, pa uvijek imajte jedno uho otvoreno za uredske priče, kako ne biste nastradali ni krivi ni dužni.

Ostali znakovi:

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Pročitajte i Majmun - kineski godišnji horoskop 2011

28.12.2009. 13:39:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    snezana
    11.03.2010. 00:05
    Svaka cast za horoskop. Mislim da bolji ne bi mogao da bude . Cista desetka
  2. avatar
    Vesna
    12.05.2010. 14:29
    Odlicno sroceno, blisu istine ,do sada , a za kasnije videcemo.
Novi komentar
nužno
nužno