« Hrvatska
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
BRAVO

Magic Igor razveseljava djecu potresom pogođenih krajeva

Gostovanjima u brojnim školama i vrtićima na području Banovine, djeci kojoj su potresi oduzeli dio djetinjstva i bezbrižnosti, Magic Igor odlučio je vratiti osmijeh na lica

Magic Igor
Magic Igor (Arhiva)
Više o

Magic Igor

Bezbrižnost, radost, zaigranost i osmijeh sinonimi su za djetinjstvo kakvo svako dijete zaslužuje. No, u donedavno neopterećeno djetinjstvo djece iz Siska, Petrinje, Gunje, Gline... ušuljali su se strah i neizvjesnost uzrokovani potresima. Kako bi im uljepšao svakodnevicu i podsjetio ih što znači biti dijete, mađioničar Magic Igor kroz veljaču i ožujak posjećuje 8 škola i vrtića na području Banovine.

Magičan osmijeh pomaže vratiti djeci radost

„Ne možemo zaustaviti prirodne pojave, ali možemo darovati radost", poručuje Magic Igor koji je odlučio razveseliti vrtićku djecu i osnovnoškolce potresima oštećenih krajeva zabavnim mađioničarskim predstavama simboličnog naziva „Magičan osmijeh".

Veljača je tradicijsko vrijeme za karnevale kroz koje na trenutak postajemo netko drugi, zabavljamo se, a koji su ove godine, kroz pandemiju i potrese, malo zapostavljeni. No uz predstavu „Magičan osmijeh" vraćena je čarolija i iluzija onima kojima je to trenutno najpotrebnije.

Školske dvorane napunio je osmijeh i ushićenje

Uz trikove s kartama, čarobnom prašinom, vatrom, izgubljenim novčićem, strah su zamijenili radost, znatiželja i smijeh. Mađioničarski trikovi praćeni su s velikim zanimanjem, a Magic Igor razotkrio je djeci i par trikova i svakom djetetu poklonio balon u obliku lika po odabiru djeteta.

Vjerujemo da je među najmlađim gledateljima bilo i onih koje je potaknuo na razmišljanje da i sami postanu mađioničari i svatko na svoj način - doda svijetu mrvicu toliko potrebne magije.

Čarolija je svuda oko nas, a u svoj ju je šešir sakupio Magic Igor. U njoj su do sad već uživala djeca Dječjeg vrtića Krijesnica te ustrojbenog centra predškolskog odgoja pri osnovnoj školi Ivo Kozarčanin kao i Osnovnih škola Ivana Antolčića, Mate Lovrak te Petrinja, a turneja ide dalje.  

25.02.2021. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno