« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Madonnini zahtjevi uoči koncerta u Budvi

Posebne prostorije za nju i za djecu, dvije boce kisika, 300 sapuna, liječnike...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Madonna

,

koncert u Budvi

Maddona je gotovo mjesec dana ranije organizatorima koncerta u Budvi poslala listu svojih zahtjeva bez čijeg ispunjenja ona nije u mogućnosti odraditi koncert. Zanimljivo je da je osim uobičajenih specijalnih prostorija u backstageu, na popisu još mnoštvo tričarija koje ju definitivno odvajaju od običnosti i najavljuju da dolazi velika razmažena zvijezda koja taj status planira zadržati i u Budvi. 

Organizatori će za pop-kraljicu izdvojiti priličnu količinu novca, kako su izjavili, morat će za nju napraviti jedan mali grad. Kraljica očekuje posebnu prostoriju za sebe, a u drugoj će smjet biti njena djeca, traži prisutnost vrhunskih stručnjaka liječnika, dvije boce s kisikom i maskom, zabranjuje da se u backstageu puši. Specijalno je odredila kojom bojom trebaju biti obojeni zidovi, ne smije biti vidljivih klima uređaja, specifično je definiran namještaj sve do kante za smeće. 

Zatražila je 150 malih i 300 velikih ručnika, ali i 300 sapuna?! Organizatori će osigurati šest vozila koji će prevoziti njene ljude do njihovih 25 kancelarija. Kuhar će ipak biti provjeren, iz njene delegacije, a on stiže ranije kako bi obišao trgovine i kupio provjerene namirnice.

U deset potrebnih garderoba za njenu će svitu biti dostupno 400 kg leda, a tim stiže pet dana prije koncerta kako bi u 50 kamiona i 18 autobusa stigla oprema za neponovljivi spektakl. (METRO)

12.08.2008. 10:11:21
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    nince
    12.08.2008. 20:43
    ne znam sta da kazem na ovakvo ponasanje..mislim da pretjeruje...
  2. avatar
    ancy
    02.09.2008. 15:25
    čudim se da nije tražila i igrača baseballa. da ju malo zabavlja!
  3. avatar
    henrieta
    05.09.2008. 09:55
    glupača. ne bih otišla na njen koncert da mi netko plati. glupača.
Novi komentar
nužno
nužno