« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Madonna danas na sudu u Londonu

Predbračnog sporazuma nije bilo

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

Madonna

,

Guy Ritchie

,

razvod braka

,

rastaju se Madonna i Guy Ritchie

Američka pop zvijezda Madonna i njezin muž, filmski redatelj Guy Ritchie razvest će se u danas na londonskom Visokom sudu, objavio je u četvrtak predvečer list "Evening Standard".

Par je objavio kraj svog sedmogodišnjeg braka prije mjesec dana, rekavši da se žele rastati do Božića.

Parnica se vodi po ubrzanom postupku u predmetu pod nazivom "Ciccone ML versus Ritchie GS". Prominentan par ne mora se pojaviti pred sucem, a sporazumni razvod sudac će objaviti već u petak prijepodne.

List tvrdi da Ritchie ne traži udio Madonnine imovine. U skladu s postignutim sporazumom, zajednički sin Rocco (8) i adoptirani sin David (3) živjet će jedno vrijeme s majkom u New Yorku, a jedno vrijeme s ocem u Velikoj Britaniji. Madonina kćerka Lourdes (12) iz jedne veze prije braka s Ritchiem živjet će cijelo vrijeme s majkom u Sjedinjenim Državama.

Madonna i Ritchie nisu imali predbračni sporazum, a mediji su nagađali da će pitanje skrbništva nad djecom kao i podjele imovine izazvati ogorčenu borbu. Madonnina imovina procjenjuje se na 353 milijuna eura, a Ritchijeva na oko 35 milijuna eura. (hina/metro-portal)

21.11.2008. 10:12:18
Novi komentar
nužno
nužno