« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
fotografije

Madonna dobila spor protiv tjednika Mail on Sunday

Grupacija Associated Newspaper priznala je da zadrla u privatni život popularne pjevačice

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Madonna

,

Guy Ritchie

,

razveli se Madonna i Guy Ritchie

,

Mail on Sunday

,

vjenčanje madonna

,

fotografije madonna

,

Daily Mail

Američka pop-zvijezda Madonna u utorak je odlukom vrhovnog suda u Londonu dobila odštetu, čija visina nije poznata, od uredništva tjednika Mail on Sunday, koji je tužila zbog neautoriziranog objavljivanja fotografija s njezina vjenčanja s britanskim redateljem Guyem Ritchijem.

Iz grupacije Associated Newspaper, vlasnika tjednika Mail on Sunday i Daily Mail, priznali su kako su bez dopuštenja zadrli u privatni život pop-zvijezde i prekršili pravilo o objavljivanju fotografija.

Madonna, koja nije prisustvovala izricanju presude, izvijestila je kako će svotu dobivenu od odštete u potpunosti donirati vlastitoj humanitarnoj udruzi "Raising Malawi".

Prisutnost novinara i fotografa na vjenčanju Madonne i Guya Ritchieja 2000. u škotskom dvorcu Skibo bila je zabranjena. Tri godine kasnije fotografija s vjenčanja domogla se osoba koja je radila unutarnje uređenje Madonnine kuće na Beverly Hillsu.

On je fotokopirao 27 fotografija s vjenčanja, što ih je snimio francuski fotograf Jean-Baptiste Mondino, obiteljski prijatelj.

Fotografije su putem posrednika u lipnju 2008. stigle do uredništva Mail on Sundaya. Tjednik ih je isprva odbio, a potom ipak odlučio objaviti deset fotografija, samo tri dana nakon objave da se Madonna razvodi od Ritchieja. (hina/metro-portal)

06.10.2009. 17:16:42
Novi komentar
nužno
nužno