« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
IDEJA ZA VIKEND

U Sirup dolaze Luke Slater i Baile Musik

Tvorac najboljeg techno albuma 2009. dolazi oznojiti Zagrepčane

Više o

Sirup

,

luke slater

,

baile musik

Mislite da se prašilo već od same predgrupe Depeche Modea, Nitzer Ebba? Pripremite se za još žešći ugriz jer u Sirup dolazi techno pionir, redoviti gost kultnih klubova Fabric i Berghein - Luke Slater.

Poneseni nedavnim koncertom Depeche Modea i Nitzer Ebba, Sirupovci u Zagreb dovode jedno od najzanimljivijih imena poznate etikete Mute Records koje, između ostalog stoji i iza remix izdanja spomenutih bendova.

Luke Slater aka Planetary Assault System, koji je izdao, po mnogima najbolji techno album 2009. godine, pokazat će zašto je upravo on majstor minimalističke glazbe u njenoj najčišćoj repetitivnoj formi koja odiše odlučnošću i žestinom. Ovo nije techno za cupkanje, ovo je techno za znoj.

U subotu, 20. veljače, uz rezidenta Petra Dundova, potporu Luke Slateru dat će i Ekstraktovci Luka Baumann aka Jolka i Ganik.  Stoga, ukoliko ste željni sočnog i odvažnog techno zvuka uputite se u Sirup i prepustite Luke Slateru, jer ovakve su prilike iznimne.

U petak 19. veljače, će vas pak za nemilosrdni techno zvuk Luke Slatera zagrijati uzdanice domaće etikete Baile Musik. Uz potporu DJ Sergeja i Arszenika predstavit će vam se See Why i Tome Rhythm. Ovaj ambiciozni dvojac trudi se modernim zvukom osvježiti domaću produkciju, promicati kvalitetnu plesnu glazbu i potaknuti mlade producente. Da su u tome uspješni uvidjeli su i splitski tech house gurui Pille&Feta koji potpisuju prvo izdanje te poznati talijanski producent Vicente koji stoji iza remixa.

Intervju sa See Why možete pročitati na Sirupovom blogu.

Ne propustite još jedan plesni vikend u Sirupu.

Cijene ulaznica:

Subota - Luke Slater: 70 kn, 60 kn do ponoći. Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Petak - Baile Musik: 20 kn

www.sirupclub.com

www.lukeslater.com

http://www.myspace.com/bailemusik
16.02.2010. 12:34:35
Novi komentar
nužno
nužno