« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
VIASAT

Lovci na tornada na Viasat Explore

Tri neustrašiva ratnika ceste u potrazi za adrenalinom Greg Johnson, Chris Chittick i Rick Forbes poznati su kao Lovci na tornada

Greg Johnson, Chris Chittick i Rick Forbes poznati su kao Lovci na tornada
Greg Johnson, Chris Chittick i Rick Forbes poznati su kao Lovci na tornada (Viasat Explore)
Više o

Viasat Explore

,

Lovci na tornada

Malo se što može usporediti s pobješnjelim tornadom koji može sravniti golemu zgradu sa zemljom, vinuti prikolicu traktora u zrak i sijati tuču veličine loptica za tenis. Kakva bi osoba svojevoljno ušla u takvo što?

Tri neustrašiva ratnika ceste u potrazi za adrenalinom Greg Johnson, Chris Chittick i Rick Forbes poznati su kao Lovci na tornada. Unatoč visokom riziku, opasnosti, neizvjesnosti i tragovima razaranja na svakom koraku, ništa ne može spriječiti ovaj trojac u potrazi za olujama riskirajući sve za savršenu snimku.

Spremni su se suočiti i s najvećim ikad zabilježenim čudovišnim tornadom širine četiri kilometra i vjetrom brzine 480 km/h.

Web kamerama u svom dobro opremljenom kamionetu F-150 snimaju svaki nevjerojatan trenutak moći i ljepote prirode. Njihov intenzitet zasigurno će osjetiti i gledatelji pred malim ekranima. Osjećat ćete se kao da i vi sudjelujete u potjeri.

Serijal Lovci na tornada možete pratiti na kanalu Viasat Explore od 15. travnja, petkom u 21.00

14.04.2016. 17:26:00
Novi komentar
nužno
nužno