« Život
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
EHHH...

Loša navika koja vodi u prekid

Ako vam se često događa da posao nosite sa sobom, satima od kuće radite na određenim projektima ili telefonirate i odgovarate na preostale mejlove, možete izazvati raskid

Ostavite posao - na poslu
Ostavite posao - na poslu (Arhiva)
Više o

posao

,

prekid

Ljubavne veze stalno se nalaze pred nekim izazovima, a jedan od njih je i loša navika koja vas, ako nešto ne napravite na vrijeme, može koštati ljubavi vašeg života.

Naime, u današnje vrijeme vrlo je teško napraviti granicu između posla i privatnog života, što se može odraziti i na ljubavne veze.

Ako vam se često događa da posao nosite sa sobom, satima od kuće radite na određenim projektima ili telefonirate i odgovarate na preostale mejlove, možete izazvati raskid, rezultat je istraživanja Sveučilišta Virginia.

U studiji je dokazano da čak i da ne radite u kontinuitetu, već samo na nekoliko sati provjeravate svoj e-mail zbog posla, vremenom možete ugroziti emotivnu vezu, koja će postajati sve napetija.

Nezadovoljstvo partnera će rasti, a ujedno i vaše, te će konflikti stvarati svakodnevno.

Zanimljivo istraživanje je pronašlo da jednostavno stalna dostupnost (telefoniranje, provjeravanje pristigle pošte isl) na duže staze stvara nezadovoljstvo i stres.

Tako je savjet znanstvenika da pravovremeno završavate svoje obaveze, pa čak i da ostanete duže na poslu, ali da posao ne obavljate kod kuće

08.10.2019. 21:42:00
Novi komentar
nužno
nužno