« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
CES

Logitech osvojio 5 nagrada na CES 2018 Innovation Awards

CES Innovation Award ocjenjuju istaknuti sudionici iz redova nezavisnih dizajnera, inženjera i članova medija, čime se odaje priznanje izvanrednom dizajnu i inženjerstvu u najsuvremenijoj potrošačkoj elektronici

Sjajan bežični punjač
Sjajan bežični punjač (Logitech)
Više o

Logitech

,

CES 2018

Logitech je objavio pet proizvoda koji su dobitnici nagrada CES 2018, to su Jaybird® RUN, Logitech® G POWERPLAY Wireless Charging System, Logitech® Circle 2, Logitech® CRAFT Advanced Keyboard with Creative Input Dial i Logitech® Flow.

"Dizajn ima ključnu ulogu u stvaranju svih Logitech proizvoda, stoga nas je oduševilo što je udruga Consumer Technology Association prepoznala naš rad, izjavio je Bracken Darrell, predsjednik i CEO Logitecha, "Želimo stvarati proizvode koji izgledaju cool, koji su funkcionalni i koji premašuju očekivanja, a čast nam je da su ovih pet proizvoda prepoznati baš kao takvi".

Ove godine, Logitechovi proizvodi prepoznati su u sljedećim kategorijama:

CES Innovation Award ocjenjuju istaknuti sudionici iz redova nezavisnih dizajnera, inženjera i članova medija, čime se odaje priznanje izvanrednom dizajnu i inženjerstvu u najsuvremenijoj potrošačkoj elektronici u 28 različitih kategorija.

Svi Logitechovi dobitnici mogu se naći na stranici CES 2018, koji će se održati od 9. do 12. siječnja 2018. u Las Vegasu. Možete ih pronaći u Logitechovom prostoru koji se nalazi na lokaciji #CP9, ispred Las Vegas kongresnog centra preko puta središnje dvorane.

CES Innovation Awards održava se pod pokroviteljstvom Consumer Technology Association (CTA)TM, vlasnika i producenta događanja CES 2018. Globalno je okupljalište svih koji napreduju u poslovanju potrošačkim tehnologijama i priznaju postignuća u dizajnu i inženjerstvu proizvoda od 1976. godine.

Prijave se procjenjuju na inženjerskoj, estetskoj i dizajnerskoj razini, funkcionalnoj i korisničkoj vrijednosti, jedinstvenim ili novim značajkama i načinu na koji dizajn i inovacija proizvoda korespondiraju s drugim proizvodima na tržištu. Sveobuhvatni popis ovogodišnjih nagrada CES 2018 Innovation Awards dostupan je na CES.tech/Innovation

18.11.2017. 15:01:00
Novi komentar
nužno
nužno