« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
NOVOSTI

Lobox tablet Superior u prodaji

Lobox je predstavio i svoj prvi model tableta za hrvatsko tržište u najtraženijem segmentu, veličine ekrana 8 inča

Lobox tablet Superior opravdava ime
Lobox tablet Superior opravdava ime (Lobox)
Više o

cijena

,

karakteristike

,

servis

,

Lobox tablet Superior

Lobox tablet Superior stigao je na police hrvatskih trgovina, a radi se o prvom modelu kojeg ovaj proizvođač smartphona predstavlja na našem tržištu.

Radi se o tabletu dijagonale 8 inča, najtraženijem i najprodavanijem segmentu hrvatskog tržišta, s kapacitivnim touch ekranom s 5 točaka dodira i rezolucijom 1024x758 piksela. 

Snažni Quad-core procesor ATM7029 ARM Cortex A9 radi na taktu 1.2 GHz, osiguravajući brzo otvaranje i munjevit rad svih aplikacija, kao i nesmetano gledanje filmova, slušanje glazbe i surfanje po internetu preko WiFi-ja.

Radna memorija je 1 GB, interna 8GB, proširiva do 32 GB SD karticama, a uz sve dolaze i dvije kamere, QWGA prednja od 0.6 Mpx i zadnja, tradicionalno kvalitetna od 5 Mpx.

Uređaj je opremljen snažnom Li-ion baterijom kapaciteta 4000 mAh, a za hrvatsko tržište dolazi u kožnom etuiju s ugrađenom bluetooth tipkovnicom.

S izuzetno konkurentnom cijenom od 999 kuna, uređaj spada u sam vrh ponude prema omjeru cijene i visoke kvalitete.

U slučaju da vam vaš dragocjeni gadget ispadne, ovlašteni servis je renomirana tvrtka Europatrade u čijim se prodavaonicama može predati uređaj na popravak, a postoje i brzi servisi u svim većim gradovima Hrvatske.

12.02.2014. 08:31:00
Novi komentar
nužno
nužno