« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
EH, DA ...

Ljubomorni znakovi horoskopa koji se ne znaju obuzdati

Horoskop otkriva puno o karakteru, kako pozitivne, tako i negativne osobine, a jedna od najgorih je sigurno i ljubomora

Horoskop zna koji su znakovi neopisivo ljubomorni
Horoskop zna koji su znakovi neopisivo ljubomorni (Arhiva)
Više o

horoskop

,

ljubomora

,

Lav

,

Ovan

,

Škorpion

,

znakovi horoskopa

Horoskop će vam reći puno o karakteru neke osobe, a što se tiče veza, sigurno želite znati je li vaš partner ljubomoran ili ne, jer o tome dosta ovisi kvaliteta veze.

Ljubomora je osjećaj koji se teško može razdvojiti od ljubavi i veze, no jednako kao što može uništiti vezu, nije dobro ni ako uopće ne postoji.

Stoga, evo tri znaka koji imaju uvjerljivo najveće probleme s ljubomorom:

Ovan - pripadnici ovog znaka imaju problem s apsolutnim povjerenjem, zbog čega pomno prate poteze svog partnera i analiziraju ih. Na pojavu sumnje reagiraju impulzivno i trenutno, bez obzira gdje se i pred kim nalaze. Budući da su hiroviti, od Ovnova možete očekivati svašta - od bacanja tanjura do gađanja prstenom, pa čak i prijetnje.

Lav - pripadnici ovog znaka poprilično su skloni ljubomori, no ona nije tako gruba kao kod drugih znakova i često izgleda samo kao potvrda ljubavi i njihovog interesa. Najčešće su ljubomorni zbog povrijeđenog ponosa, prevelikih očekivanja od partnera ili iz straha da ih on ne voli dovoljno, a prevare se više boje zbog udarca svom egu nego izdaje ljubavi.

Škorpionu - najviše ljubomoran znak Zodijaka, iako postoje izuzeci. Uglavnom, kod iskazivanja ljubomore nisu nimalo taktični, ne biraju riječi i mogu se osjećati izdano zbog stvari na koje drugi ne bi reagirali. Teško će otvoreno priznati ljubomoru riječima, no ona će se jasno iscrtavati na njihovim licima.

05.10.2016. 17:13:04
Novi komentar
nužno
nužno