« Horoskop
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
ZNATE LI?

Ljubavni horoskop - 12 najboljih parova zodijaka

U stvarnom životu ulogu igraju još tisuće drugih elemenata u vezi, ali evo što kaže horoskop

Koji znakovi pašu kao prst i nokat
Koji znakovi pašu kao prst i nokat (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

parovi

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

ljubavni horoskop

,

znakovi horoskopa

Ljubitelji horoskopa vjeruju da se većina aspekata naših života može predvidjeti ako dovoljno poznajemo svaki znak zodijaka. U stvarnom životu ulogu igraju još tisuće drugih elemenata u vezi, ali evo što kaže horoskop. 

Ovan i Vodenjak - nema dosadnog trenutka između Ovna i Vodenjaka pa je njihova veza uvijek uzbudljiva. Oba su znaka avanturisti pa su uvijek raspoloženi za isprobavanje nečeg novog. Vole se upustiti u neistražene stvari, a pogotovo kada 'igraju u timu'. 

Blizanac i Vodenjak - Blizanci i Vodenjaci imaju nevjerojatnu mentalnu i emotivnu povezanost pa se nekada čini kao da se znaju godinama. Oboje su kreativni i puni ideju pa njihova veza ne može upasti u monotoniju. Osim toga, iako vole skupa provoditi vrijeme, oba znaka cijene vrijeme za sebe pa se ne osjećaju loše, ako nisu svaki dan zajedno.

Rak i Ribe - budući da su Rak i Riba vodeni znakovi, odmah imaju potencijal za jaku povezanost. Idealno se poklapaju jer i jedan i drugi znaju što mogu očekivati od svoje veze i druge osobe. Riba se voli povezivati s drugima, a jedna od glavnih karakteristika Raka je da se brine o odnosima s ljudima.  

Rak i Bik - na prvi se pogled čine u potpunosti različiti, ali Rak i Bik se međusobno razumiju na dubljoj razini. Stalo im je do održavanja emocionalne, ali i fizičke povezanosti pa ništa neće prepustiti slučaju. Poštuju se i međusobno cijene ono što drugi može ponuditi u vezi. Upravo je zato njihova veza idealna jer se savršeno nadopunjuju. 

Lav i Strijelac - strast je osnovna emocija koju ova dva znaka dijele. Međutim, ne samo jedan prema drugom, već prema avanturi i životu pa tako preferiraju osobe koje cijene isto. Znaju što žele, ali su u isto vrijeme velika potpora drugima. Lav i Strijelac najčešće su onaj par koji svi žele biti. 

Djevica i Bik - ova kombinacija odlikuje se po mirnoći i lakoći riješavanja svakog problema. Oboje su iskreni pa se lako zbližavaju i brzo počinju vjerovati jedan drugom. Dijele iste vrijednosti, a rijetko ćete naići na kombinaciju zodijaka koja se tako duboko cijeni međusobno. 

Vaga i Blizanci - Vaga i Blizanci imaju jaku intelektualnu vezu i svakome od njih je mentalna povezanost na prvom mjestu. Obožavaju zajedno učiti i otkrivati nove stvari i svoje osjećaje. Međutim, vole svoj mir u vezi pa se njihova ljubav temelji na razmijevanju i prijateljstvu.

Škorpion i Rak - ponekad dvoje strastvenih ljudi ne mogu funkcionirati, ali u slučaju Škorpiona i Raka to nije tako. Intenzivno pokazuju svoje emocije, ali znaju se nositi s njima. Međusobno se 'hrane' svojom ljubavlju i pažnjom, a istinski su posvećeni jedan drugome i dijele iste moralne vrijednosti. 

Strijelac i Ovan - veza ovih vatrenih znakova temeljit će se na strasti i kemiji. Oboje imaju nevjerojatnu količinu energije koju unose u vezu. Cijene entuzijazam i brzi tempo druge osobe, a prema horoskopu je ovo par koji može izdržati i najveće probleme u vezi. 

Jarac i Bik - ova kombinacija glasi kao 'najzaljubljenija' odnosno u njoj prevladava kemija i međusobna privlačnost. Oni će ostati zajedno zauvijek i nikada neće odbiti međusobno druženje. I jedan i drugi sanjaju o beskrajnom obožavanju pa se zato za njih kaže da su srodne duše. 

Ribe i Škorpion - slično Vodenjaku i Blizancima, ovaj par ima intuitivnu povezanost koju okolina ponekad ne razumije ili čak osuđuje. Mogu se toliko poznavati da znaju točno što druga osoba misli, ali cijene i fizičku kompatibilnost. Ne boje se biti romantični i uživaju u svojoj ljubavi. 

17.07.2018. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno