« Život
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
NOVOSTI

Ljetne avanture više nisu kratke

Ljetne avanture nekad su podrazumijevale vrlo kratak rok trajanja, no istraživanja su pokazala da sada prosječno traju pet godina

Ljetne avanture traju pet godina
Ljetne avanture traju pet godina (Shutterstock)
Više o

veze

,

trajanje

,

ljetne avanture

Ljetne avanture nisu rijetkost, obično su bile kratke i slatke, nakon čega je slijedio zaborav do sljedećeg ljeta. Štoviše, hrvatska obala bila je jedno od mjesta gdje ste uvijek mogli računati na to. 

No, vremena se mijenjaju i ljetne avanture više nisu usputne aferice, tvrdi britanski turistički portal koji je proveo anketu među 2 tisuće parova. Naime, prosječno trajanje avanture koja počinje na odmoru sada je čak pet godina.

>> Kraj ljeta i ljubavni jadi - muškarci pate više od žena >>

Nevjerojatnih 60 posto parova upoznalo se upravo na ljetovanju ili godišnjem odmoru, a 46 posto njih prvi se put tada i poljubilo.

Ljeto je i inače doba kad parovi više razmjenjuju strasti, što je priznalo dvije trećine ispitanika, a najpopularnija su mjesta noćni klubovi, aerodromi, bazeni u hotelima i, naravno, plaže. 

>> Vrijeme za seks na plaži >>

Zasluge za duže trajanje ljetnih avantura istraživači su pripisali novim tehnologijama, jer društvene mreže omogućavaju trajni, vrlo blizak kontakt s ljetnom ljubavi.

10.07.2014. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno