« Život
objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci
EH, DA... :)

Ljepota nema veze s nevjerom

Većina muškaraca koji su prevarili svoje supruge priznali su da su to napravili s osobom koja im je fizički manje privlačna od žene

Glavno da je žensko...
Glavno da je žensko... (Arhiva)
Više o

preljub

,

ljepota

,

nevjera

Muškarci ne gledaju ljepotu kad je preljub u pitanju, dapače, većina muškaraca koji su prevarili svoje supruge priznali su da su to napravili s osobom koja im je fizički manje privlačna od žene.

Najnovije istraživanje je pokazalo kako ljepota uopće ne igra bitnu ulogu u preljubu i da su pripadnicima jačeg pola strastvenost, nježnost i pažljivost važnije od ljepote.

Studija je pokazala kako je većina ispitanih muškaraca svjesna toga da je njihova žena lepša i zgodnija od ljubavnice, a samo 30 posto njih je priznalo kako je ženu prevarilo s mlađom osobom, dok samo četvrtina muškaraca smatra da je njihova ljubavnica ljepša od supruge.

Ono što je zanimljivo, to je da su žene imale isto mišljenje o svojim ljubavnicima, samo što su one dodale kako je ljubavnik uglavnom u boljoj formi i kako ih uglavnom više cijeni od muža.

Ono što je posebno zanimljivo, postoje i uvjerenja da muškarci vole svoje supruge, ali oni ne znaju kako riješiti probleme u braku, pa traže nešto sa strane kako bi našli ono što im u braku nedostaje...

06.09.2019. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno