« Hi-tech
objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan
NAJAVE

LG Q Note mogao bi bit opasan konkurent Galaxy Note 9

Ovaj model trebao bi biti tehnološki među najnaprednijim u svijetu mobilnih uređaja temeljenih na Androidu

LG Q Note
LG Q Note (LG)
Više o

LG

,

LG Q Note

LG ove godine planira objavit osim G7 ThinQ modela i još jedan premium pametan telefon najviše razine LG Q Note, koji bi mogao bit opasan konkurent Samsung Galaxy Note 9.

LG Q Note model je registriran u uredu za intelektualno vlasništvo Republike Koreje (Korean Intellectual Property Rights Information Service), otkriva letsgodigital.org, na svojoj web stranici.

Ovaj model trebao bi biti tehnološki među najnaprednijim u svijetu mobilnih uređaja temeljenih na Androidu. Hardverska osnova bit će Qualcomm Snapdragon 845 s brzinom sata od 2,8 GHz koji radi u kombinaciji 6 ili 8 GB operativne memorije i 128 ili 256 GB interne flash memorije, Adreno 630 GPU i X20 LTE modemom s brzinom prijenosa podataka do 1,2 Gbit / s.

Također dio opreme je digitalna olovka, ali tehnološki naprednija od rješenja koje je tvrtka ponudila prošle godine s novom K-serijom i Stylus 3. Imajte na umu da su ove specifikacije samo glasine i nema nikakvih službenih informacija o komponentama hardvera.

Cijena će definitivno biti u trendu iznad 1.000 USD. Što god bilo, bit će iznimno zanimljivo promatrati razvoj nove linije pametnih telefona.  

Piše: Sanja Ledinek
06.05.2018. 09:45:00
Novi komentar
nužno
nužno