« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Leonardo DiCaprio za vikend dolazi u Zagreb

Zaštitnik okoliša
Zaštitnik okoliša (Getty Images)
Više o

kino Europa

,

Leonardo DiCaprio

,

zaštita okoliša

,

‘11th Hour’

Hrvatska kinopremijera svjetski popularnog dokumentarnog filma ‘Posljednji sat’ (u originalu ‘11th Hour’) održava se u Kinu Europa, Varšavska 3, u petak i subotu, 4. i 5. srpnja 2008. godine s početkom u 21 sat. Film ‘Posljednji sat’ govori o potrebi za zaštitom globalnog okoliša, izašao je krajem prošle godine, a producirao ga je Leonardo DiCaprio, poznata filmska zvijezda, ali i  neumorni aktivist zaštite okoliša.

Govori 50 poznatih osoba

Isječak filma možete pogledati na www.11thhouraction.com/trailer, a u filmu govori više od 50 poznatih osoba među kojima su i fizičar Stephen Hawking, dobitnica Nobelove nagrade Wangari Maathai te političar Mihail Gorbačov.

Bolji od filma Ala Gorea

Kritika i publika dali su filmu izvrsne ocjene, a neki ga ocjenjuju i boljim od filma ‘Neugodna istina’ jer, uz prikaz svih većih globalnih okolišnih problema nudi rješenja, potiče na akciju te odiše optimizmom.  Premijeru organizira udruga Zelena akcija uz pomoć Miriam Lazić, aktivistice i suradnice Leonarda DiCapria koji je najavio dolazak u Hrvatsku ove godine radi promocije filma, a možda i na samu premijeru. 

Ulaznice možete rezervirati na 099-314-9694.   (DM)

Slavni govoreIsječak filma možete pogledati na www.11thhouraction.com/trailer, a u filmu govori više od 50 poznatih, među kojima su Stephen Hawking, Wangari Maathai i brojni drugi. 

03.07.2008. 01:09:58
Novi komentar
nužno
nužno