« Kultura
objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana
NATJEČAJI

Lauba raspisala natječaj za 7. sajam umjetnina Nesvrstani

Lauba – Kuća za ljude i umjetnost u Zagrebu raspisala je natječaj za sedmo izdanje sajma umjetnina Nesvrstani koji će se održati od 14. do 16. lipnja ove godine

Javite se!
Javite se! (Arhiva)
Više o

Lauba

,

novi natječaji

Organizatori sajma pozivaju neovisne galerije, umjetničke udruge i organizacije, skupine umjetnika te samostalne umjetnike da svoje prijavnice pošalju do 15. ožujka.

Natječaj je otvoren za neovisne galerije, umjetničke udruge i organizacije, skupine umjetnika te samostalne umjetnike koji djeluju na području suvremene umjetnosti te se žele komercijalno predstaviti na sajmu umjetnina.

Nesvrstani će tijekom tri dana zagrebačkoj publici predstaviti pažljivo odabrane postave više od dvadeset izlagača, galerija i nezavisnih umjetnika, na jednom mjestu - u Laubi. Prilika je to da se regionalna suvremena umjetnička produkcija predstavi, kako stručnoj, tako i široj javnosti.

Sajam doprinosi vidljivosti galerija dok istodobno predstavlja već etablirane i mlade umjetnike široj publici, napominju iz Laube. Ističu kako platforma također potiče razvoj i cirkulaciju umjetničke scene te osvjetljava suvremenu likovnu praksu.

14.01.2024. 10:55:25
Novi komentar
nužno
nužno