« Kultura
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
POZIV

Lauba poziva na 4. Boutique Art Fair

U okviru svog izlagačkog programa i popratnih sadržaja umjetnički sajam sudionicima nudi vrijednu priliku za međusobno umrežavanje, druženje i povezivanje s kolekcionarima

Dobar poziv, javite se!
Dobar poziv, javite se! (Arhiva)
Više o

Lauba

,

poziv

,

Boutique Art Fair

Lauba poziva sve galerije, umjetničke udruge, umjetničke organizacije i samostalne umjetnike koji djeluju u području suvremene umjetnosti da se prijave na natječaj za 4. izdanje Boutique Art Fair-a 'Nesvrstani'. Natječaj traje do 7. travnja 2021.

Boutique Art Fair „Nesvrstani" je umjetnički sajam koji pruža komercijalnu platformu za galerije, umjetničke udruge i samostalne umjetnike. U svoje tri godine postojanja „Nesvrstani" su se etablirali kao najvažniji umjetnički sajam u regiji zahvaljujući velikoj posjećenosti te iznimnoj kvaliteti galerija i izloženih umjetnina.

U okviru svog izlagačkog programa i popratnih sadržaja umjetnički sajam sudionicima nudi vrijednu priliku za međusobno umrežavanje, druženje i povezivanje s kolekcionarima.

Lauba poziva sve galerije, umjetničke udruge, umjetničke organizacije i samostalne umjetnike koji djeluju u području suvremene umjetnosti da se prijave na natječaj.

Sve informacije o općim odrednicama te kategorijama i obvezama organizatora i izlagača  možete pronaći na web mjestu nesvrstani.hr/hr/natjecaji/. Na stranici se također nalaze informacije o potrebnom sadržaju prijavnice.

Natječaj je otvoren do 7. travnja 2021., a sami Boutique Art Fair „Nesvrstani!" održavati će se u periodu od 17. do 20. lipnja 2021. 

19.03.2021. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno