« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
KRAJ JEDNE PRIČE

Larry King nakon 25 godina odradio svoj posljednji show na CNN-u

King odlazi pošto se u posljednje vrijeme smanjila glednost njegove emisije, a njegov će termin na CNN-u preuzeti Britanac Piers Morgan, bivši urednik tabloida

Larry King
Larry King (Getty Images)
Više o

CNN

,

Larry King

Larry King, slavni 77-godišnji voditelj programa "Larry King Live" na CNN-u na kojem je intervjuirao slavne osobe, uključujući i sve američke predsjednike od Richarda Nixona na dalje, u četvrtak navečer je "odradio" svoj posljednji show. U svoju posljednju emisiju pozvao je kolege sa suparničkih TV kanala, uključujući voditelje vijesti Briana Williamsa i Katie Couric, slavnu Barbaru Walters, Ryana Seacresta i Billa Mahera, a pojavio se i guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger koji je u toj najvećoj američkoj saveznoj državi 16. prosinca proglasio "Danom Larryja Kinga".

Američki predsjednik Barack Obama uputio mu je poruku u kojoj izražava svoje divljene prema "jednom od divova TV-a i nevjerojatnoj karijeri". Među gostima su bili i Kingova sedma supruga Shawn te djeca, 11-godišnji Chance i 10-godišnji Cannon. Odjeven u crnu košulju, s crvenom kravatom i crvenim tregerima, Larry King je odradio jedan kratki intervju s Billom Clintonom koji se javio iz svog stana u Arkansasu, nakon čega se iz San Francisca direktno uključio Tony Bennet i zapjevao mu klasik "The Best is Yet to Come".

King odlazi pošto se u posljednje vrijeme smanjila glednost njegove emisije, a njegov će termin na CNN-u preuzeti Britanac Piers Morgan, bivši urednik tabloida i voditelj u televizijskim reality emisijama. (hina/metro-portal)

17.12.2010. 12:25:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ZaradiOnline
    17.12.2010. 12:43
    criminal news network
Novi komentar
nužno
nužno