« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
BURLESKA

Lada Redstar u Pink Champagneu

Jedna od najtraženijih zvijezda internacionalne burleska scene ovog vikenda stiže u najsexy klub ljeta, egzotični hvarski Pink Champagne

Lady Redstar radi zavodljivu burlesku
Lady Redstar radi zavodljivu burlesku (Arhiva)
Više o

Hvar

,

burleska

,

Pink Champagne

,

Lady Redstar

Kada bi htjeli utjeloviti fantaziju bezvremenske glamurozne žene onda bi to svakako bila Lada Redstar, zvijezda zavodljive burleske i „Hot Pin Up from the Cold" kako se još voli predstavljati, koja je svojim senzualnim točkama i izgledom hollywoodske zvijezde zagrijala atmosferu u klubovima europskih glavnih gradova kao i turnejom po Japanu i Kini.

Njezini elegantni pokreti tijela u stanju su reinterpretirati balkanski striptiz, talijansku ljubavnu dramu iz '40-tih, podsjetiti na ljepotu Brigitte Bardot i odati nam istočnoeuropsku karizmu koja izvire ispod njene odanosti modernoj pin-up kulturi.

Lada nije samo zvijezda burleske, ona je i pin-up model kako u modnom tako i u reklamnom svijetu, snimila je svoje dvije pjesme, njena slika je obišla svjetske muzeje, a o njoj i njenoj umjetnosti je napisana i knjiga. Mnogi ne znaju da je Lada s trenutnim prebivalištem u Parisu zapravo rođena u Sarajevu.

Nakon što su se u proteklih mjesec dana u ekskluzivnom klubu Pink Champagne u centru Hvara izmjenjivali nastupi najboljih europskih umjetnica Crazy Paris Cabareta, te su ovacijama ispraćene Talijanka Honey Lulu i Nijemica Bella Donna, vrijeme je da Lada Redstar svojim šarmantnim pokretima, prekrasnim tijelom i elegancijom magične nimfe u potpunosti začara Hvar.

www.pinkchampagnehvar.com

13.07.2012. 10:15:37
Novi komentar
nužno
nužno