« Zagreb
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
DOĐITE!

Kvizana – novi pub kviz u omiljenoj zagrebačkoj pivnici

Dobro poznata kvizaška ekipa osigurat će Zagrepčanima vrhunsku zabavu na nultom izdanju novog pub kviza u Pivani – Sredstva od kotizacija i donacija božićne Kvizane bit će donirana štićenicima zagrebačkog Centra za autizam

Dođite u Pivanu na Kvizanu!
Dođite u Pivanu na Kvizanu! (Ožujsko)
Više o

Pub kviz

,

Pivana

,

Kvizana

U ponedjeljak 11. prosinca od 19 sati u Pivani će se održati nulto, božićno izdanje pub kviza pod nazivom Kvizana za koje će pitanja sastavljati jedno od najpoznatijih kvizaških lica, Morana Zibar, a u ulozi voditelja naći će se pivski znalci Domagoj Jakopović Ribafish i Milan Peh.

Kvizana će se nastaviti održavati u kultnoj pivnici Zagrebačke pivovare koja će tako jednom mjesečno biti centar kvizaške zabave.

Četveročlane ekipe imat će priliku provesti ugodnu večer u dobrom društvu, pokazati svoje znanje, ali i naučiti nešto novo. Kako pub kviz ne bi bio pub kviz bez piva, u kotizaciju od simboličnih 20 kuna, uključeno je veliko točeno pivo . Uz pregršt znanja i piva neće nedostajati niti dobre glazbe, za koju će se pobrinuti DJ Mario Kovač. S obzirom na to da se nulto izdanje Kvizane odvija upravo u blagdansko vrijeme darivanja, sav prihod od donacija i kotizacija donirat će se za nabavu opreme i didaktičkih igračaka za štićenike Centra za autizam u zagrebačkoj Dubravi.

Voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare, Tina Puhalo Grladinović izjavila je: „Veseli nas što će Pivana od sada jednom mjesečno okupljati zagrebačke znalce na njima omiljenom obliku zabave. Pub kviz je jako popularan format zbog naglaska na dobroj zabavi i društvu, a manje na natjecateljskom duhu. S obzirom da se ovo božićno izdanje Kivzane odvija upravo u blagdansko vrijeme solidarnosti kada se trebamo sjetiti onih kojima je pomoć potrebna, sva sredstva prikupljena kroz donacije i kotizacije na kvizu bit će donirana štićenicima zagrebačkog Centra za autizam. Nadamo se da ćemo ovim dodatno motivirati ljude da sudjeluju na Kvizani i da uz dobru zabavu zajedno pomognemo onima kojima je najpotrebnije."

07.12.2017. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno