« Kultura
objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana
KULTURA

Kultura Bla Bla Bla

Centar za kulturu i informacije Maksimir vas poziva u subotu, 18. rujna od 14:00 sati na manifestaciju Kultura Bla Bla Bla, u parku iza Centra (Švarcova 18)

Kultura Bla Bla Bla
Kultura Bla Bla Bla (Arhiva)
Više o

Kultura Bla Bla

,

CZK Maksimir

Sportsko rekreativni sadržaj, edukativne radionice, cirkuske vještine, glazba... Bogat kulturno-zabavni program za djecu i roditelje u PagoLand Parku!

Centar za kulturu i informacije Maksimir vas poziva u subotu, 18. rujna od 14:00 sati na manifestaciju Kultura Bla Bla Bla, u parku iza Centra (Švarcova 18).

U suradnji s Pagotent d.o.o., u parku iza Centra sve posjetitelje čeka PagoLand igraonica - napuhanci koji se ističu interaktivnim segmentima. Uz cjelodnevnu zajedničku igru cijele obitelji u PagoLand Parku, čime naglašavamo važnost kretanja, svojim cirkuskim vještinama najmlađe će zabavljati i Udruga Trycicle Trauma, a veselje će djeci donijeti i Crveni nosovi.

Cijeli događaj glazbom će upotpuniti Simfonijski orkestar mladih SO DO - EL SISTEMA.

Prvi put obilježavamo i Europski tjedan mobilnosti čija je ovogodišnja tema „Sigurno i zdravo uz održivu mobilnost", uz glavni slogan „Krećimo se održivo! Ostanimo zdravi!"

Na manifestaciji će se ukazati na za život važnu potrebu za kretanjem, s posebnim naglaskom na građane s posebnim potrebama i djecu s poteškoćama u razvoju.

Vidimo se u subotu, 18.9. u parku iza Centra za kulturu i informacije Maksimir (Švarcova 18) od 14:00 sati! Svi programi su besplatni, a korištenje PagoLand igraonice naplaćivat će se po promotivnoj cijeni.

16.09.2021. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno