« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
CHEW THE FAT!

Kultna londonska klupska večer odsad redovito u Sirupu

Nova sezona gostovanja na Chew The Fat večerima u zagrebačkom Sirupu započinje s odličnim talijanskim dvojcem Lil' Rascals - OSVOJITE UPAD

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Chew The Fat!)
Više o

Zagreb

,

Sirup

,

službena pjesma

,

napad na Tripoli

,

Špancirfest

,

pozornice

Chew the Fat! Croatia u novu sezonu kreće s djelovanjem na mjesečnoj bazi u zagrebačkom klubu Sirup. Prošlogodišnja četiri tuluma pokrenula su serijal hrvatskog izdanja poznate londonske Chew the Fat! večeri, na kojima su gostovali osnivač i gazda CTF!-a Paul "Trouble" Arnold, Jaimie Fanatic, Kidda i TLGB, a nova sezona gostovanja započinje s odličnim talijanskim dvojcem Lil' Rascals!

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Predstavnici su dobro poznatog talijanskog electro-fidget-bassline zvuka u maniri Crookersa i Congorocka, stoga čvrsto stegnite remen, jer vam kilaža po završetku večeri nikako neće ostati ista. Uz goste naravno tu su i rezident DJ-i Yesh i DMT.

ctfcro_logo-white2.jpg

Lil' Rascals je DJ/producentski duo koji se u manje od godinu dana uspio nametnuti kao jedan od najperspektivnijih novih projekata electro-fidgeta u Italiji. Postoje od kraja 2008., rezidenti su večeri Trash Dance, koja im je u relativno kratkom razdoblju omogućila nastupe u inozemstvu, na ekskluzivnim partijima poznatog brenda 55DSL.

Ubrzo pozornicu dijele i s nekim od najpoznatijih internacionalnih DJ-a kao što su The Bloody Beetroots, Shinichi Osawa, Alex Gopher, The Subs, Alex Metric, Congorock, Deathface, Guns'N'Bombs, Danger, His Majesty Andre, Spiller i mnogim drugima.

Trenutno su usredotočeni na vlastitu produkciju i remiksiranje. U našoj regiji imali ste ih prilike vidjeti na posljednjem EXIT festivalu na Happy Novi Sad stageu uz Jokera i Pincha, te u Zagrebu na deMode večeri kad su svojom glazbom u potpunosti rasplesali sve prisutne i nas natjerali da ih ponovno pozovemo u Zagreb, ovoga puta u klub Sirup.

lil_rasc.jpg

petak 10.09.
ULAZ: 30/40kn
happy hours 23-01h

LIL RASCALS
Trash Dance, IT

http://www.myspace.com/thelilrascals
http://soundcloud.com/lil-rascals
http://www.trash-dance.com/

YESH
CTF Croatia, Jabbaton
www.myspace.com/yesh_zg

DJ DMT
CTF Croatia, Electric Avenue
www.myspace.com/djdwd

07.09.2010. 12:02:08
Novi komentar
nužno
nužno