« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
TRIJEŽNJENJE IZA REŠETAKA

Križanac proveo noć u zatvoru zbog alkohola i prolaska kroz crveno

U srijedu oko 23 sata Križanac je upravljajući vozilom prošao kroz crveno svjetlo na semaforu u Splitu nakon čega ga je policija zaustavila i na licu mjesta ustanovila da je u alkoholiziranom stanju

Ivica Križanac
Ivica Križanac (YouTube)
Više o

semafor

,

Ivica Križanac

,

prolazak kroz crveno

Splistka policija je danas izvjestila da je jedna osoba u dobi od 31 godine provela noć s prošle srijede na četvrtak u policijskoj postaji jer ju je prethodno policija zaustavila zbog prolaska vozilom kroz crveno svjetlo, te ustanovila da se nalazi u alkoholiziranom stanju, a u Radničkom nogometnom klubu Split su potvrdili da je riječ o njihovu igraču i bivšem reprezentativcu Ivici Križancu koji je nedavno stigao u Split vrativši se iz ruskog Zenita.

U srijedu oko 23 sata, Križanac je upravljajući vozilom prošao kroz crveno svjetlo na semaforu u Splitu nakon čega ga je policija zaustavila i na licu mjesta ustanovila da je u alkoholiziranom stanju. Priveden je u policijsku postaju gdje je, po policijskim informacijama, zadržan do otriježnjenja, što je trajalo oko desetak sati, a nakon toga je nad njime provedena prekršajna obrada.

Protiv Križanca je podnesen optužni prijedlog zbog prolaska kroz crveno svjetlo i zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, rekli su večeras u splitskoj policiji. Sportski direktor Splita Mladen Pralija je večeras izjavio da će klub Križanca financijski kazniti. "Razgovarao sam s Križancem i on mi je priznao da je pogriješio", rekao je Pralija.

04.03.2011. 22:28:00
Novi komentar
nužno
nužno