« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci
IGRANJE

Kreće razigravanje e-lige

Nakon 124 utakmice kreće razigravanje Hrvatski Telekom e-Lige: Dvoje najboljih u finalu igra s omiljenim nogometašima

e-sport je tek u povojima
e-sport je tek u povojima (HT)
Više o

natjecanje

,

liga

,

e-sport

Esport turnir Hrvatski Telekom e-Liga u vrlo kratkom roku izazvao je veliki interes zaljubljenika u nogomet. Na turnir se prijavilo gotovo 900 igrača koji su dosad s četiri kluba - Dinamom, Hajdukom, Osijekom i Rijekom odigrali 124 kvalifikacijske utakmice tijekom kojih su natjecatelji zabili 613 golova, čak 444 gola više nego Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji, te razmijenili više od 5.000 međusobnih poruka na Discordu. Na online kanalima HT e-Lige utakmice su pogledane 44.250 puta. 

Danas počinje razigravanje e-Lige u kojem će se natjecati 128 igrača, a 29. studenoga saznat će se kojih najboljih 32 igrača će sudjelovati u završnici turnira. Dvoje najboljih natjecatelja će, zajedno s igračima odabranog nogometnog kluba, predstavljati klub u finalnom natjecanju koje će biti održano 19. i 20. prosinca 2020., a pobjednika očekuje vrijedna nagrada - PlayStation 5.

Hrvatski Telekom, kao dugogodišnji sponzor hrvatskog nogometa, pokrenuo je e-Ligu u kojoj igrači odmjeravaju snage igrajući FIFA 21 na PlayStation 4 konzoli, i to u ime svojih omiljenih hrvatskih klubova - Dinama, Hajduka, Osijeka i Rijeke. Projekt je nastao u suradnji s tvrtkom Good Game Global te je prvi iskorak Hrvatskog Telekoma u esport i gaming segment. Uz klubove Dinamo, Hajduk, Rijeka i Osijek, partneri projekta su Samsung i Sofa Score.

Sve aktualnosti iz samog natjecanja dostupne su na Facebook stranici i Instagram profilu Hrvatski Telekom e-Lige, dok se sve ostale informacije mogu pronaći na: https://www.hrvatskitelekom.hr/esports/ht-eliga .

Snimke svih utakmica kroz natjecanje gledatelji će moći pogledati na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma: https://www.youtube.com/user/HrvatskiTelekom .

Piše: Sanja Ledinek
14.11.2020. 11:03:00
Novi komentar
nužno
nužno