« Zagreb
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
ŠETAJTE!

Kreće osma sezona Tajni Griča

I ove godine otkrijte bogatu i mističnu zagrebačku povijest uz Tajne Griča – prva tura 16. lipnja

Krenite na šetnju tajnim gradom
Krenite na šetnju tajnim gradom (Arhiva)
Više o

Tajne Griča

Noćna kazališna tura Tajne Griča, koja već sedam godina svojim inovativnim konceptom privlači brojne domaće i inozemne turiste i Zagrepčane, i ove će se sezone održavati - svakog petka na hrvatskom i subote na engleskome jeziku! Prva ovogodišnja tura na hrvatskom održat će se 16. lipnja, a na engleskom 17. lipnja. Ture počinju u 21 sat, a mjesto polaska je ugao Mesničke i Ilice.

Radi se o jednom od najinovativnijih turističkih proizvoda koji Zagreb već niz godina nudi posjetiteljima, a njegovu su kvalitetu potvrdile brojne domaće i inozemne turističke nagrade! Usto, tu su i uvijek pozitivni komentari oduševljenih posjetitelja!

Tajne Griča organizira Udruga za očuvanje kulturne baštine Katapult u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba. Turu je režijski oblikovala kazališna redateljica Anja Maksić Japundžić. U turi, koju vodi lik Marije Jurić Zagorke, sudjeluje gotovo tridesetak izvođača - profesionalnih glumaca i glazbenika, ali i vitezovi i konjanici, koji su posebna atrakcija, osobito djeci!

Tijekom ture, posjetitelji upoznaju bogatu povijest zagrebačkog Griča, isprepletenu gradskim legendama, običajima i najpoznatijim scenama iz hrvatske književnosti. Da je riječ o zaista posebnoj turi, pokazuje i velik broj Zagrepčanki i Zagrepčana koji joj se pridružuje, u želji da o svome gradu saznaju nešto novo, na potpuno drukčiji način!

Nakon niza godina održavanja, interes za Tajnama Griča ne prestaje, a ulaznice za cijelu sezonu su već u prodaji od početka svibnja. Više informacija o cijenama ulaznica i prodajnim mjestima na www.tajnegrica.hr!

REZERVACIJA I PRODAJA KARATA

Karte je moguće rezervirati na broj telefona 091 4615677 i 091 4615672 ili kupiti putem interneta na www.ulaznice.hr. Cijena karte je 150 kn za odrasle i 100 kn za djecu do 13 godina. Mjesto polaska: ugao Mesničke ulice i Ilice, kod spomenika Andriji Kačiću Miošiću.

Vrijeme polaska: 21 sat (od sredine lipnja do početka srpnja obilazak kreće od 21:30), svakog petka predstava se održava na hrvatskom jeziku, a subotom na engleskom.

Više informacija o rezervaciji ulaznica na e-mail: katapult@katapult.hr

Više informacija o projektu Tajne Griča na: www.tajnegrica.hr, www.facebook.com/tajne.grica i www.instagram.com/secretsofgric. 

09.06.2017. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno