« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
KOZA

Koza - godišnji kineski horoskop za 2018. godinu Psa

Godina Psa donijet će mnoge koristi, napredak na poslu i novu kvalitetu života koju već dugo priželjkujete - godina Psa omogućit će vam ispunjenje snova

Koza - godišnji horoskop za godinu Psa
Koza - godišnji horoskop za godinu Psa (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

2018.

,

godina Psa

,

koza kineski horoskop 2018.

Kineski horoskop za znak Koze kaže da  će pripadnici ovoga znaka u godini Psa napokon doći u priliku pokazati svu raskoš svojih talenata i pokazati svijetu što zapravo možete.

Takav pristup donijet će mnoge koristi, napredak na poslu i novu kvalitetu života koju već dugo priželjkujete - godina Psa omogućit će vam ispunjenje snova.

Uz sve to, nije loše razmisliti i o dodatnom poslu, zapravo pretvaranju nekog od hobija u dodatan izvor prihoda, jer će to dati onu živost na poslovnom planu koja vam je potrebna kako biste bili sretni i zadovoljni onime što radite.

Slobodne Koze upoznat će zanimljive, nove ljude i to preko članova svoje obitelji ili prijatelja, a jedna od tih osoba zarobit će vam srce već nakon nekoliko druženja, tako da na ljubavnom planu definitivno neće biti dosadno.

No, Koze u braku ili dugotrajnoj vezi očekuju male prepreke na putu - dug jezik nije uvijek dobra stvar, a ove godine trebate biti naročito oprezni kako ne bi u žaru rasprave rekli neke stvari koje ćete odmah požaliti, no moglo bi biti prekasno...

Zdravlje je ove godine Kozama obrnuto proporcionalno vremenu provedenom u kući - što ste manje unutra, bolje će vam biti, stoga zaboravite na sjedenje pred televizorom i pokrenite se, vaše će vam tijelo biti zahvalno.

Provjerite što vas očekuje u godini Psa
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 

Pročitajte i Veliki godišnji horoskop za 2018.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

15.02.2018. 16:16:00
Novi komentar
nužno
nužno