« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
UZALUD

Kosor potvrdila da priprema rekonstrukciju vlade

Premijerka nije željela spominjati imena, rekla je samo da je konačna odluka na njoj i da će na kraju svi biti zadovoljni

Jadranka Kosor
Jadranka Kosor (Dragan Matić/Cropix)
Više o

Jadranka Kosor

,

Vlada RH

,

rekonstrukcija vlade

Premijerka Jadranka Kosor potvrdila je u četvrtak u Meiseu kraj Bruxellesa da priprema rekonstrukciju vlade, ali je odbila govoriti o konkretnim imenima.

"Idemo tim putem, ali ćete me razumjeti da bi bilo sasvim neprilično da o tome prije izvijestim vas nego svoje kolege u stranci i koalicijske partnere. O tome razgovaram, konačna odluka je na meni i mislim da ćemo na kraju toga puta biti svi zadovoljni, a najviše hrvatske građanke i građani", odgovorila je premijerka na pitanje tko će otići i tko doći u najavljenim promjenama u vladi.

Ona je također odbila komentirati i aferu o kojoj mediji pišu vezano za ministra Ivana Šukera o sukobu interesa. "Ne znam o tome ništa i doista to ne mogu apsolutno ništa komentirati. Što se medija tiče, znate da to uvijek treba deset puta provjeriti".

Premijerka Kosor sudjelovala je u Meiseu na sastanku čelnika Europske pučke stranke (EPP), koji se tradicionalno sastaju uoči svakog summita EU-a. (hina/metro-portal)

16.12.2010. 19:00:55
Novi komentar
nužno
nužno