« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina
IVO SANADER:

Kosor ne treba savjete, ja idem na odmor

Sanader je nahvalio premijerku rekavši kako ona zna sve u vezi rebalansa proračuna oko kojeg će se koalicija usuglasiti 'ovih dana'

(Davor Pongračić/CROPIX)
Više o

Ivo Sanader

,

Jadranka Kosor

,

Božidar Pankretić

,

rebalans proračuna

Bivši premijer Ivo Sanader je nakon službene primopredaje dužnosti u Banskim dvorima ocijenio da će nova premijerka Jadranka Kosor biti sjajna predsjednica vlade, te najavio svoj odlazak na odmor. Na izlasku iz Vlade rekao je da premijerka ne treba njegove savjete vezane uz rebalans proračuna jer sve zna.

"Ne treba ona savjete. Sve dobro zna oko rebalansa proračuna. Radila je sa mnom, bila mi prva suradnica i imam apsolutno povjerenje. Ona će biti sjajna premijerka", kazao je Sanader i potvrdio kako se sada odlazi 'malo odmoriti'.

Premijerka Kosor izjavila je kako danas počinju konzultacije koalicijskih partnera vezane uz proračun, te izrazila nadu da će biti usuglašen vrlo skoro, odnosno kako je rekla, "ovih dana".

Potpredsjednik Vlade i novi ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Božidar Pankretić na novinarski upit je HSS za rezove u proračunu dao je indirektan odgovor.

"Mislim da treba povući odlučne poteze, odmah", odgovorio je Pankretić i dodao je da će se više znati nakon sastanka koalicijskog vijeća.

Izvor: Hina

07.07.2009. 13:32:38
Novi komentar
nužno
nužno