« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
ĆIRIBU ĆIRIBA

Kontrolor leta s Lukom Vidovićem

Nakon uspješnih dosadašnjih druženja sa stomatologom i veterinarom, Čiribu Čiriba i vesela zanimanja 20. travnja predstavlja novo zanimljivo zanimanje – kontrolor leta!

Luka Vidović dovodi kontrolora leta
Luka Vidović dovodi kontrolora leta (Menart)
Više o

Luka Vidović

,

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja

,

kontrolor leta

Vaša će djeca moći saznati sve što ih zanima o letenju; tko sve vodi brigu o sigurnoj vožnji avionom? Tko kontrolira uzlijetanje i slijetanje zrakoplova? Kako se postaje kontrolorom leta? Je li to naporan i težak posao ili je zabavno upravljati „željeznim pticama" koje prevoze i po nekoliko stotina ljudi?

Koliko će biti pitanja, ovisi o dječjoj znatiželji ali možda postoji i nešto što zanima vas - roditelje! Odgovore na sva vaša pitanja o kontroli leta očekuju vas na „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja" s Lukom Vidovićem,  20. travnja  u Kulturno informativnom centru (KIC).

Luka Vidović i njegov gost još će vam jednom uljepšati vikend i razveseliti vaše najmlađe - ali i vas! Tko bi zaboravio pitanje s prethodnog Čiribu Čiriba „Jeste li ikada liječili zmiju? I jeste li spavali sa zmijom?" što je izazvalo salve smijeha - ali samo kod roditelja ovog puta J

Da su roditelji prepoznali ovaj program kao odlično uloženo vrijeme u svoje dijete, ali i sebe (jer je zabavan i velikima i malima), dokazuje već velik broj rezervacija zaprimljenih, prije službene najave.

S obzirom na ograničeni kapacitet mjesta, a veliku zainteresiranost javnosti, molimo vas da svoje ulaznice kupite ili rezervirate na vrijeme. Ulaznice se mogu rezervirati putem rezervacije@menart.hr ili kupiti od 22. ožujka  u KIC-u, Preradovićeva 5/1, po cijeni od 15 kn do 10.4, a nakon toga po cijeni od 20 kn, neovisno o rezervacijama.

U slobodnoj prodaji je samo 50 ulaznica, a maksimalno 20 ulaznica bit će dostupno putem rezervacija te se moraju preuzeti najkasnije do 15. travnja u prostorijama KIC-a.

Sve novosti možete pratiti na  facebook stranici Menart Kids ili na www.menart.hr .

02.04.2013. 14:32:00
Novi komentar
nužno
nužno