« Biznis
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
NOVOSTI

Komunikacijski laboratorij nastavlja sa širenjem portfelja klijenata

Početak godine u domaćoj agenciji za odnose s javnošću obilježilo je širenje portfelja klijenata s rastućom start-up tvrtkom Glovo, kao i vodećom svjetskom prehrambenom kompanijom Nestlé

Manuela Šola
Manuela Šola (Komunikacijski laboratorij)
Više o

klijenti

,

Komunikacijski laboratorij

Novi klijent agencije za integrirana komunikacijska rješenja Komunikacijski laboratorij španjolska je start-up tvrtka Glovo, uz svjetskog lidera u proizvodnji hrane i pića, kompaniju Nestlé koja na hrvatskom tržištu djeluje od 2003. kao Nestlé Adriatic. Osim u različitim područjima korporativnih komunikacija, agencija će novim klijentima biti podrška i u ostvarivanju poslovnih ciljeva te jačanju reputacije.

Strateška i krizna komunikacija, javni poslovi, digitalna komunikacija te organizacija i upravljanje događajima samo su neke od aktivnosti kojima će Komunikacijski laboratorij doprinijeti jačanju tržišne pozicije i reputacije obaju brendova.

Glovo, jedan od najbrže rastućih igrača na tržištu brze dostave na zahtjev sa sjedištem u Barceloni, na hrvatskom je tržištu gotovo dvije godine. Status "jednoroga" stekao je prije godinu dana, a iznimnu potražnju za uslugama dostavljača - glovera - ova je španjolska tvrtka doživjela u prvom lockdownu.

Povodom nove suradnje s agencijom Komunikacijski laboratorij Teo Širola, generalni direktor tvrtke Glovo Hrvatska, izjavio je: „Nakon dvije godine uspješnog poslovanja tvrtke Glovo na hrvatskom tržištu, vjerujemo da će partnerstvo s Komunikacijskim laboratorijem biti značajno za razvoj Glovo brenda stoga se jako veselimo početku suradnje."

Iza nas je jedna od najizazovnijih godina u našoj petnaestogodišnjoj povijesti. No, unatoč brojnim poslovnim i organizacijskim izazovima, 2020. je, s obzirom na okolnosti, za nas bila uspješna poslovna godina. Više nego ikad prije fokusirali smo se na aktivnosti koje donose vrijednost za sve naše dionike - zaposlenike, klijente i partnere s kojima surađujemo. Upravo to prepoznali su i naši novi klijenti te smo jako ponosni što su nam tvrtke Glovo i Nestlé povjerile upravljanje svojim komunikacijama i što zajedno, u suradnji sa svim klijentima, nastavljamo ispisivati uspješna poglavlja i u 2021., istaknula je Manuela Šola, vlasnica i direktorica PR agencije Komunikacijski laboratorij.

29.01.2021. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno