« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
PODOLNICA

Kombajnom poželi tuđi ječam

51-godišnji muškarac je 22. i 23. lipnja u Donjem Ladanju na predjelu zvanom Podolnica s njiva dvojice mještana kombajnom požeo oko četiri tisuće kilograma ječma

Kombajn u akciji
Kombajn u akciji (Deviantart - ilustracija)
Više o

krađa

,

ječam

,

kombajn

Tročlana obitelj s područja Ivanca osumnjičena je da je prošlog tjedna kombajnom požela ječam s tuđih oranica, a policijskom istragom, osim ukradenog ječma, kod osumnjičene obitelji pronađeno je i ilegalno oružje, javlja Hina.

Policija je danas izvijestila da je 51-godišnji muškarac 22. i 23. lipnja u Donjem Ladanju na predjelu zvanom Podolnica s njiva dvojice mještana kombajnom požeo oko četiri tisuće kilograma ječma te svakog od njih oštetio za 2800 kuna.

Utvrđeno je i da je na dvjema oranicama drugog vlasnika požeo ječam s 5800 četvornih metara i pritom oštetio vlasnika za 4000 kuna. Ječam su na svoje imanje teretnim vozilom odvozili njegov 22-godišnji sin i 45-godišnja supruga.

Ukradenu poljoprivrednu kulturu policija je pronašla i vratila vlasnicima. Prije početka pretrage 51-godišnjak je policajcima dragovoljno predao poluautomatsku pušku i veću količinu streljiva. Tročlana obitelj kazneno je prijavljena zbog krađe, a "glava" obitelji i zbog nedopuštenog posjedovanja oružja.

27.06.2011. 15:54:00
Novi komentar
nužno
nužno