« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
PRIZDRAVIO

Komadina se sljedeći tjedan vraća na posao

"Solidno se osjećam, prikrpio sam zdravlje, što bi rekli. Od ponedjeljka na posao", rekao je Komadina novinarima nakon sjednice Glavnog odbora SDP-a

Fotografija vijesti
Više o

SDP

,

Zlatko Komadina

,

Ministarstvo prometa

Nakon mjesec bolovanja zbog gastroenteroloških tegoba, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatko Komadina rekao je kako se u ponedjeljak vraća na posao, prenosi Hina.

"Solidno se osjećam, prikrpio sam zdravlje, što bi rekli. Od ponedjeljka na posao. Ako možemo birati i biti birani, tako je to i sa zdravljem, malo sam se razbolio, danas sam tu, a u ponedjeljak na poslu", izjavio je Komadina novinarima nakon sjednice SDP-ovog Glavnog odbora u središnjici stranke.

Komadina je 17. veljače primljen u Zavodu za gastroenterologiju zagrebačkog KBC-a Rebro, gdje je hospitaliziran četiri dana kasnije. Na kućno liječenje pušten je 24. veljače. Osim ranije dijagnosticirane višežilne koronarne bolesti, utvrđena je ulkusna bolest dvanaesnika te lezija meniska desnog koljena.

Novinari su ga danas pitali ima li ambicije na SDP-ovoj izbornoj konvenciji 2. lipnja kandidirati se za neku od funkcija u vodstvu stranke, na što im je odgovorio kako će se kandidirati za potpredsjednika stranke.

"Rekao sam na sjednici Glavnog odbora - ekipa je dobila izbore, a ekipa koja dobija se ne mijenja, no demokratsko je pravo svih da se kandidiraju. Kolega Milanović je izrazio jasnu kandidaturu za predsjednika, a ja sam jasno rekao za potpredsjednika", kazao je Komadina.

Dodao je kako vjeruje da će za tu funkciju biti još oko 20 kandidata, te da će SDP, kao i uvijek do sada, svoje vodstvo birati demokratski, po pravilima.

17.03.2012. 16:46:00
Novi komentar
nužno
nužno