« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
stanje na cestama

Kolone pred Zagrebom, gušći promet na autocestama

Istra i Krk trpe vrlo gust promet, a zatvoren dio riječke obilaznice neće pomoći

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

stanje na cestama

,

naplatne kućice Lučko

,

HAK kamere

Pojačan je promet na autocestama A1, A2 i A3 te na Istarskom ipsilonu u oba smjera. Također vrlo je gust promet, uz česte zastoje na otoku Krku te na prilaznim cestama turističkih središta duž jadranske obale i u Istri, a izdvajamo dionicu Split-Omiš i Križišće-Rijeka. Zbog vožnje u koloni vozače upozoravamo da prilagode brzinu te da održavaju sigurnosni razmak.

Na naplatnim kućicama u Lučkom polako se formira kolona, kao što se vidi na slici HAK-ovih kamera.
Večeras od 22.00 do 24.00 sata riječka obilaznica između čvorova Škurinje i Orehovica bit će zatvorena u smjeru Zagreba, a ponoći do 6:00 sati u oba smjera.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t je do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i na Ličkoj magistrali (D 1). Vozače podsjećamo da na naplatnoj postaji Demerje (4 km prije Zagreba) cestarinu mogu platiti kreditnim i debitnim karticama ili ENC uređajem, a na naplati Lučko samo gotovinom.

Na zagrebačkoj obilaznici (A 3), kod čvora Buzin, od 25. do 27. km, prometuje se samo južnom stranom kolnika, zbog radova na sanaciji nadvožnjaka „Klara". Svakodnevno od 6 do 19 sati, zabranjeno je pretjecanje teretnim vozilima na Zagrebačkoj obilaznici, između čvorova: Jankomir i Ivanja Reka (A 3) te Popovec i Ivanja Reka (A 4), u cilju povećanja protočnosti i sigurnosti prometa.

26.07.2009. 21:32:34
Novi komentar
nužno
nužno