« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
produženi vikend

Kolona od dvanaest kilometara u Lučkom

Ogromne gužve na ulazu u Zagreb nakon produženog vikenda

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

stanje na cestama

,

stanje na prometnicama

,

kolone

,

A1 kolona

,

Sv. Rok kolona

,

naplatne kućice

,

Lučko kolona

Gust je promet na autocesti A 1 u smjeru unutrašnjosti. Na naplatnim postajama Lučko, na ulazu u Zagreb, kolona je duga oko 12 km. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac pred naplatom Ivanja Reka kolona je duga 1 km.

Pojačan je promet iz smjera mora prema unutrašnjosti na D 1 od Krnjaka prema Karlovcu i na staroj cesti od Karlovca prema Zagrebu.

Riječkom obilaznicom na čvoru Diračje zatvoren je ulazni krak u smjeru Zagreba, a na čvoru Škurinje zatvoren je izlazni krak iz smjera Opatije.

Zbog vrlo lošeg stanja kolnika prekinut je promet dionicom Ličke magistrale (D1) Gračac-Knin. Obilazak za sva vozila je državnom cestom (D27), Gračac-Obrovac-Benkovac i obrnuto.

Zagrebačkom obilaznicom, između čvorova Buzin i Lučko, od 25. do 27. km, zbog radova prometuje se dvosmjerno, samo južnom stranom kolnika.

Zabrana je prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t do 23 sata na svim važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na Ličkoj magistrali (D1).

Za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 22, Novi Marof-Možđenec-Sudovec. Iz Novog Marofa prema Križevcima, vozi se obilazno državnom cestom D 3 do Breznice-županijskom cestom Breznica-Visoko-Sudovec-D 22 i obrnuto.
Do 9. svibnja, zbog izgradnje kružnog toka na državnoj cesti D 212 u Zmajevcu, dionica državne ceste između Batine i Zmajevca, bit će zatvorena za sav promet. U mjestu Zmajevac promet će biti reguliran semaforima, a vozit će se obilaznom županijskom cestom ŽC 4259.
Do 15. lipnja, za sav promet bit će zatvorena državna cesta D 35 na dionici Novi Golubovec-Švaljkovec (preko Veternice). Obilazak je: Novi Golubovec-Zlatar-Zlatar Bistrica-Hum Lug-Švaljkovec-Krapina ili Zabok.
Do 1. srpnja, zbog izgradnje velikogoričke obilaznice vrijedi posebna regulacija prometa na dionici ceste D 30, Žažina-Velika Gorica i na prilaznoj cesti zračnoj luci Pleso.
Zbog sanacije tunela Žutica na D 1, zatvorena je dionica između Đurmanca i Podgore Krapinske. Obilazak za osobna vozila: ŽC 2098 od Đurmanca do križanja s državnom cestom D 207 u Krapini do D 1. Obilazak za teretna vozila do 3,40 m širine i 4,40 m visine, autocestom A 2 do D 1. Obilazak za teretna vozila šira od 3,40 m i viša od 4,40 m preko drugih graničnih prijelaza. 
03.05.2009. 19:30:50
Novi komentar
nužno
nužno