« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
VELIKA SMJENA

Kolona na Lučkom duga 16 kilometara

Vikend velike smjene gostiju donio je nesnosne gužve na naplatnim kućicama

Nepregledne kolone na Lučkom
Nepregledne kolone na Lučkom (HAK)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

naplatne kućice

,

stanje u prometu

Od 14,41 sati prekinut je promet na državnoj cesti D66 u mjestu Loborika (između Pule i Marčane), zbog prometne nesreće. Obilazak je preko Valture.

Promet je pojačan na većini cesta u smjeru mora, vrlo gust prema unutrašnjosti. Posebice na autocesti A1 između Lučkog i Bosiljeva, duž cijele A2 Zagreb-Macelj, na Zagrebačkoj (A3) i Riječkoj obilaznici, te Krčkom mostu.

Jak vjetar puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sva vozila. Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Hrvatskom primorju. Vozače molimo za strpljenje, te ih upozoravamo da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Kod naplatnih postaja Lučko, na izlazu sa autoceste A1 prema Zagrebu, kolona vozila je duga oko 16 km.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru graničnog prijelaza kolona vozila je duga oko 1,5 km. Vozila se povremeno zaustavljaju prije ulaza u tunel Frukov Krč.

Zbog gužvi na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija na Istarskom ipsilonu kolona vozila je duga oko 2 km.

Na autocesti A7 GP Rupa-čvor Diračje do povremenih zastoja dolazi kod naplatnih postaja Rupa, u oba smjera.

Zbog odrona na državnoj cesti D1 kod Koranskog mosta, vozi se naizmjence, uz regulaciju prometa semaforima, a zbog pojačanog prometa povremeno se stvaraju i duže kolone vozila. Savjetujemo vozačima da obilazno voze od Grabovca preko Ličkog Petrovog Sela, i obrnuto (D217 i D504).

Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 t bit će sutra, u nedjelju, od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i na državnoj cesti D1.

21.07.2012. 15:06:41
Novi komentar
nužno
nužno