« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
PROMET USPOREN

Kolnici su mokri i skliski od kiše

Jak vjetar usporava vožnju na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić

(Marin Tironi/CROPIX )
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

skliski kolnici

Mokrih i skliskih kolnika od kiše ima u većem dijelu zemlje. Slab snijeg usporava promet u Gorskom kotaru i Lici, javlja Hrvatski autoklub.

A zbog zimskih uvjeta zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na sljedećim cestama u Gorskom kotaru -D3 Zdihovo-Kupjak-Delnice, i na svim županijskim i lokalnim cestama Delnica, Vrbovskog i Čabra te u Lici na D 1 Gračac-Knin i Gračac-Korenica, D 27 Gračac-Obrovac, D 218 Otrić-Srb i D 506 Dobroselo-Mazin

Jak vjetar usporava vožnju na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, i na dionici autoceste A1 od mosta Maslenica do tunela Sveti Rok.

Na zagrebačkoj obilaznici (A 3) zbog radova na izgradnji čvora Jakuševec (između čvorova Buzin i Kosnica) u oba smjera brzina vožnje ograničena je na 80 km/h.

Zbog sanacije odrona za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D3 Čavle-Svilno-Orehovica kod skretanja za Pašac. Obilazni pravac Rijeka-Kumičićeva-Kvaternikova-Vežica-čvor Draga-čvor Orehovica-čvor Čavle te čvor Čavle-čvor Orehovica-Banska vrata-Rijeka.

Na graničnim prijelazima nema čekanja. Do 17. travnja u 6 sati, za sav promet zatvoren je granični prijelaz Erdut, zbog radova.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

12.04.2010. 09:14:53
Novi komentar
nužno
nužno