« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
HAK

Kolnici mokri, magla smanjuje vidljivost

Mokrih i skliskih kolnika ima u većem dijelu zemlje, a magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Slavoniji, Lici i Gorskom kotaru

Fotografija vijesti
Više o

promet

,

magla na cestama

,

morki kolnici

Osobito oprezno treba voziti na autocestama: A 1 od tunela Mala Kapela do Zadra, cijelom dužinom autoceste A 2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana- Lipovac i A 4 Zagreb-Goričan te na A 6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i Bosiljeva.

Zbog mogućih odrona na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (D 8) također treba voziti opreznije. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 1. veljače zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova (produžen je rok završetka radova).

12.01.2011. 08:45:33
Novi komentar
nužno
nužno