« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
KONSTRUKTIVNO?!

Kolinda predložila Milanoviću da podnese ostavku

Prvo je Zoki napisao pismo Kolindi i dao ga medijima, misleći da je to fora, no Kolinda mu je uzvratila na još bolji način i zveknula dobru šamarčinu

Kolinda ima stila, nema što :)
Kolinda ima stila, nema što :) (Arhiva)
Više o

Zoran Milanović

,

Kolinda Grabar-Kitarović

,

ostavka premijera

,

otvoreno pismo

Zoran Milanović napisao je birokratsko, uštogljeno pisamce predsjednici Kolindi Grabar Kitarović u kojem ju je pozvao da zajedno sazovu sjednicu VONS-a, da svrati na sjednicu Vlade i slobodno predloži svoje ideje za izlazak iz krize. 

Uz to je dodao i da bi bilo dobro da ona sve lijepo izračuna i napiše elaborat o izlasku iz gospodarske krize. U svom poznatom bahatom stilu, mislio je da se riješio dosade s Pantovčaka barem za neko vrijeme ....

No, svaki lonac nađe poklopac, kaže stara narodna, pa je tako i Kolinda u bljesku inspiracije brzinom munje sročila odgovor i poslala ga medijima:

'U vezi s pozivom predsjednika Vlade RH predsjednici da pripremi konkretne prijedloge, način provedbe i procjenu financijskih učinaka tih prijedloga za zajedničku sjednicu Vlade, naglašavamo kako je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, nakon temeljitih analiza i obavljenih konzultacija s gospodarskim stručnjacima, došla do zaključka kako je najkonkretniji prijedlog za izlazak RH iz krize - ostavka predsjednika Vlade RH'.

Što reći - nije nam simpatična, ali veliki lajk za sjajnu šamarčinu bahatom Zoki!

23.02.2015. 16:40:00
Novi komentar
nužno
nužno