« Život
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
HMM

Koliko će ljudi biti nevjerno?

Statistike su neumoljive i govore da će čak 47 posto muškaraca i 35 posto žena u tijeku svog života ući u zabranjenu vezu

Preljub je prilično česta pojava
Preljub je prilično česta pojava (Arhiva)
Više o

nevjera

,

preljub

Maštate li ikada da varate svog partnera ili partnericu? Statistike su neumoljive i govore da će čak 47 posto muškaraca i 35 posto žena u tijeku svog života ući u zabranjenu vezu. Zato nas svaki primjer koji pobija ove brojke - iznimno veseli. 

Novinar i urednik Damir Naumovski ovih je dana napisao sjajan tekst o tome zašto nikad nije prevario svoju ženu i oduševio internet.

Damir, autor teksta koji je preko noći mnogima postao najljepše ljubavno pismo koje muškarac može posvetiti ženi, poštuje obećanje koje je na vjenčanju dao svojoj supruzi i ona njemu. No puno je još toga čemu se kod nje divi.

"Ovo je možda i najsnažniji razlog. Svako malo mi daje do znanja da me voli, da me cijeni i da smo ravnopravni i da je svjesna toga što imamo u životu. Isto tako se i ja prema njoj ponašam. Bilo da se radi o riječima, postupcima, pomaganju ili obavljanju zadataka. Ja nešto radim zbog nje, ona nešto radi zbog mene. Zajedno radimo za nas", napisao je Damir Naumovski, urednik portala zdravaisretna.hr.

Pogledajte što o preljubu misle građani i građanke Zagreba!

09.06.2016. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno